Merhaba, 2 tane telefon tercihi yapabilirim sizce Samsung galaxy A710'mu yoksa, Note 4'mü almam gerek benim bir yanım A710 diyor ön kamerası 5MP olmasınında bu kararımda büyük bir rolu var. Kuzenim Note 4 Kullanıyor ve bir keresinde kamerasına baktığımda ön kamerasını pek beğenmedim, birde A710'un android sürümü 5.1.1 Note 4'ün ise 4.4 kitkat siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve sebebi nedir ? hangi telefon gerçek anlamda daha üstün ?
NOTE 4 donanım olarak daha güçlü bir telefon ve NOTE 4 almanı öneriyorum. A7 2016'nın NOTE 4'e karşı tek üstünlüğü batarya. NOTE 4'de batarya olarak iyi bir telefondur. Ayrıca NOTE 4, Marshmallow güncellemesini de aldı, Kitkat sürümünü kullanmıyor. Son olarak A7 dediğin model 2016 mı yoksa 2015 modeli mi?
Note 4 tabi ki de daha üstün bir model, amiral gemisi sınıfında. A710 orta-üst sınıf bir cihaz ama bence telefon seçerken üstünlükten ziyade sizin kullanım şeklinize ve ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın. Yani performansın yanında tasarım, kamera, arayüz, batarya, ekran çözünürlüğü, donanımsal farklılıklar vs. gibi diğer değişkenleri de göz önünde bulundurun. Ve en önemlisi iki cihazı da elinize alın 5-10 dakika kullanın, karar vermeye en yaklaştığınız an, o an olacak.
NOTE 4 donanım olarak daha güçlü bir telefon ve NOTE 4 almanı öneriyorum. A7 2016'nın NOTE 4'e karşı tek üstünlüğü batarya. NOTE 4'de batarya olarak iyi bir telefondur. Ayrıca NOTE 4, Marshmallow güncellemesini de aldı, Kitkat sürümünü kullanmıyor. Son olarak A7 dediğin model 2016 mı yoksa 2015 modeli mi?
Telefon alırken, donanımına, tasarımına ve güncelleme almasına bakmanız yeterli. Eğer bunları beğendiyseniz, Android sağolsun, cihazı istediğiniz Launcher ile dibine kadar özelleştirebilirsiniz.