E Eyüp Korkmaz Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2016 #1 @Ali Güngör abi 1-2 haftadır inceliyorum telefonda karar kıldım ama soru sormak için konu açın demişsin. Telefon hakkında senin fikirlerini de öğrenebilir miyim ? Önerebileceğin bir cihaz mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2016
@Ali Güngör abi 1-2 haftadır inceliyorum telefonda karar kıldım ama soru sormak için konu açın demişsin. Telefon hakkında senin fikirlerini de öğrenebilir miyim ? Önerebileceğin bir cihaz mıdır?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2016 #2 Çok iyi bir telefon. Performans, kamera, ekran, batarya olarak çok iyi bir cihaz, alırsan pişman olmazsın.
Çok iyi bir telefon. Performans, kamera, ekran, batarya olarak çok iyi bir cihaz, alırsan pişman olmazsın.