Note 4 Şarj Sorunu

Notebook

Hectopat
Daha fazla  
Note 4 cihazımın sarj problemini videoya çektim. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videodan anladığım kadarıyla şarj gelip gidiyor. Sorun prizde olabilir. Başka bir prizde denediniz mi? Bu arada şarj aleti orjinal mi? Birde arkadaşlarınız Note 4'ü varsa onların şarj aleti ile deneyin.

Normal hızlı olmayan şarj aletiyle denedim güç gidip gelmiyor. Bu video'yu çektiten kısa süre sonra tamamen güç kesildi. Şarj aleti orijinal. Başka bir orijinal samsung şarj aletiyle denediğimde hızlı olmayan kesintisiz güç geliyor. Sanırım sarj aleti bozuk garantiye yollasamda garanti kapsamında kabul ederler mi ? Benim fikrim kabul etmeyecekleri yönünde şarj aletinin parasını alırlar benden. Hızlı şarj adaptörüne başka kablo bağladığımda yine güç gelmiyor. Başka bir prizde denedim.

Aldığın yere gidip durumu anlat. Sadece adaptörü verebilirsen iyi ama bazıları tüm kutu içeriğini eksiksiz istiyor. (ne alakaysa) Yani bir adaptör için telefonunu da garantiye göndermen gerekebilir. Müşteri hizmetleri kıllık yapmazsa sadece adaptörü alıp garantiye gönderebilir.

Aslında düşündüm de adaptörden hiç bahsetme. Telefonu her şeyiyle kutusuna doldur ve götür. Telefon şarj olmuyor diyerek garantiye ver. Sana "farklı adaptörle denediniz mi?" vs sorular sorarlarsa denemedim dersin. Sonuçta denemek zorunda değilsin. Bu şekilde daha iyi sonuç alırsın.

Bu kadar detayla ugrasmak yerine direk yeni sarj aleti alsam sorunum cozulur mu? Garantiye yollamak istemiyorum. Paraya kiyabilirim ama ya sorun telefondaysa diye cekiniyorum yoksa hemen alicam yeni sarj aleti.

Farklı şarj adaptörüyle yavaş şarj oluyor dediğin için telefonda ya da bataryada da sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Şarj adaptörü 80-100TL civarlarındadır muhtemelen. Alıp deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse eski şarj aletiyle birlikte garantiye gönderirsin söylediğim şekilde.

Farkli sarj aletiyle yavas sarj oluyor dedim cunku sarj aleti hizli sarj aleti degil. Normal sarj aletiyle yavas sarj olmadi normal. Ama bende tam emin olamiyorum.

Başka bir şarj aleti ile şarj ediyorsa sorun bence sizin şarj aletinizde. Çünkü Note 4 hızlı şarj desteklediği için diğer şarj aletleri ile yavaş şarj ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…