Note 4 şarjdan çekince kapanma sorunu

Selenophilose

Hectopat
Note 4 telefonum son gunlerde sarjdan cekince kapanmaya basladi. Geride acilmiyor sikintida o surekli baslat ekrani geliyor geri gidiyor basa sariyor. Sayet sarja takinca telefon acilmaya basliyor sarjida 0 gostermiyor 83 falan oluyor kapandigi zaman. Takiyorum 10 dakika sonra fulleniyor isinma falan olmuyor bataryada. Telefon 5 yillik gecen sene degistirdim bataryayi icindeki kore maliydi şu anki yenisi aldigim cin Mali. HDMI kabloyla televizyona bagliyordum yaklasik 1 aydir ondan mi oldu acaba. Sorun bataryada mi? Yoksa yazilimsal mi? Fabrika ayarlarada sifirladim bu arada degisen bir şey olmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıkıntının tamamen batarya kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Değiştirmenizi tavsiye ederim şayet sorun devam ederse anakartta sıkıntı vardır.

Hocam sıkıntının tamamen batarya kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Değiştirmenizi tavsiye ederim şayet sorun devam ederse anakartta sıkıntı vardır.
anladim ilk zamanda orjinal batarya ile deniyecegim tesekkurler
Batarya bitmiş. Orijinal batarya edinin ya da telefonu değiştirin.
anladim ilk zamanda orjinal batarya ile deniyecegim tesekkurler

Deji batarya öneririm bulabilirseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…