Note 4 SD Kart Tavsiyesi

Mithril_Ithilien

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kanada
Daha fazla  
Meslek
Elekrik Elektronik Mühendisi
Merhabalar,
Note 4 cihazıma bir SD kart almak istiyorum. Min 64 Gb olsun ve hızlı olsun istiyorum. Fiyatta pek problem yok, çok uçuk fiyatlar olmadıkça.
Eminim güzel tavsiyeleriniz vardır.
Teşekkürler.

Kardeş alt linkde verdiğin kart ne zamandır telefonlara takılıyor.

www.hizlial.com: Samsung 64GB PRO Class10 UHS-I microSDXC Kart Bellek MB-MG64DA
Bu gayet güzel bir kart.
Not: Arkadaşım o telefona hızı düşük bir kart takınca telefonun performansı düşüyor. Bizzat denedim.

Merhabalar,
Note 4 cihazıma bir SD kart almak istiyorum. Min 64 Gb olsun ve hızlı olsun istiyorum. Fiyatta pek problem yok, çok uçuk fiyatlar olmadıkça.
Eminim güzel tavsiyeleriniz vardır.
Teşekkürler.

Arkadaşlar dikkat!

128 GB veya 64 GB hafıza kartı satılıyor ancak gerçekte daha düşük kapasiteleri var. Yazılımla 64 veya 128 GB görünüyor. Sakın fatursaız kart almayın yoksa değiştiremiyorsunuz. Dolandırılıyorsunuz. Hiçbir hak iddia edemiyorsunuz. Alırken kesinlikle 30-59 TL fazla verin ama faturalı kart alın. Değişim hakkınız saklı kalsın yoksa verdiğiniz parayı geri alamazsınız. 128 GB görünmesi kartın orijinal olduğunu ispatlamaz dikkat edin. Dosya kopyalatın, resim çekin, uzun video çekin, APK uygulamalarınızdan birkaçını karta taşıyın. Telefonu kapatıp açın, halen dosyalarınız duruyorsa sorun yok demektir ama bazıları kaybolmuşsa bilin ki sahte kart almışsınız. İstediğiniz kadar format atın kart hafızası 64 veya 128 GB görünür ama tam anlamıyla kullanamazsınız. Faturalı kartlar alın. Değişim hakkınız bulunsun! Dolandırılmayın benim gibi!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…