Note 4 Telefona OTG Kablosu ile Wi-Fi Adaptör Bağlama

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Note4 telefonum var fakat kaldığım yerde modem 17 metre kadar uzağımda ve telefonum 1 diş çekiyor. Telefonuma OTG kablosu bağlantısı ile Wi-Fi adaptör takıp Wi-Fi çekim gücünü arttırabilir miyim? @Recep Baltaş @Ali Güngör Sizlerin de değerli yorumlarınızı bekliyorum. Eğer konu yanlış yerde ise özür diliyorum şimdiden.

Son düzenleme:
Modem ne verebiliyorsa onu alırsın dostum. Bu adaptör sadece bağlantı mesafeni arttırır diye biliyorum.

Modem ne verebiliyorsa onu alırsın dostum. Bu adaptör sadece bağlantı mesafeni arttırır diye biliyorum.

Adaptörle ilgili bir sorun yok zaten. Amaç : Bu adaptörü telefonuma sorunsuz bir şekilde otg kablosu ile bağlayıp wifi çekim gücünü arttırabilir miyim ?

Kusura bakmayın sizi yanlış anlamışım. OTG desteği telefonunuzda mevcut. Tahminimce arttırabilirsiniz. Arkadaşım OTG kablosu ile Klavye bile bağlıyordu.

Adaptör sürücülerinin ROM'da yüklü olduğunu düşünmüyorum, yüklü değilse çalıştırmayacak demektir. Sonucu merak ettim yine de, haber verirseniz sevinirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…