- Makaleler
- 13
Daha fazla
Bu iki modeli kullanıp da batarya performansı hakkında bilgisi olan var mı? Kullanıcıları cevap verse iyi olur, teknik bilgi vermenize gerek yok. Note 4 kağıt üzerinde daha yüksek bir bataryaya sahip gözükse de ekran büyüklügü ve işlemci nanometresi olarak arada fark var. S6 modeli daha düşük güç tüketimine sahip bir işlemci kullanıyor. Sorum şu bunu göz önüne alırsam iki modelin şarj performansı birbiriyle benzer olmalı diye düşünüyorum, yanlış mıyım acaba? Note 4 kullanıcıları Marshmallow ile beraber şarj performansında sorun yaşıyorlar diye internette kullanıcı yorumlarından çok duydum doğruluğu var mı? J7 Prime modelinden S6 modeline geçiş yaptım, batarya performansı J7 Prime modelinden geçiş yaptığım için ciddi derecede beni etkiledi açıkçası. S6 modelini Note 4 ile değiştirme durumum var, eğer batarya performansı olarak bariz şekilde Note 4 fark edecekse geçiş yapabilirim. S6 modelini ikinci el olarak aldım bataryasında sorun yok, çünkü telefon boştayken şarj azalması olmuyor desem yeridir, güç tasarruf modunda kullanıyorum. Bu iki modeli kullanan kullanıcıların yorumları benim için önem arz ediyor.
Youtube'da iki modelin karşılıklı batarya videolarını da bulamadım.
Eğer video varsa video da atabilirsiniz ben bulamadım.
@SypeR @Asım Demir Sizler Note 4 kullandınız diye hatırlıyorum. Sizin bir cevabınız var mı?
Youtube'da iki modelin karşılıklı batarya videolarını da bulamadım.
Eğer video varsa video da atabilirsiniz ben bulamadım.
@SypeR @Asım Demir Sizler Note 4 kullandınız diye hatırlıyorum. Sizin bir cevabınız var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: