Note 4 vs LG G3 vs iPhone 6

Ztax

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Yukarıdaki telefonlardan en iyisi hangisi? Sebepleriyle açıklarsanız sevinirim. Ben oyun için performanslı işlemcisi hızlı ve kamerası iyi bir telefon arıyorum.

Ekranı büyük olsun istersen iphone6 öneririm. İphone işlemci kullanan bir telefondur.

Tamam peki kamerası en iyi olan hangisi? Ayrıca işlemci hızı en iyi olan iPhone mu yoksa en performanslı olan?

G3 batarya konusunda tökezler. Büyük ekran istiyorsanız Note 4. Marka olsun diyorsanız İphone 6 .

Kamerayı pek bilmiyorum ama iphone belleği 1 gb tuttu ve işlemciyi daha da yükseltti.

Kesinlikle LG G3(32GB) öneririm.iPhone artık iPhone olmaktan çıktı Samsungla rekabet edicem diye.

Şimdi apple da donanıma bakmamanızı tavsiye ederim. Çünkü donanımı az olmasına rağmen diğer telefonları ezip geçiyor.
Samsung pişmanlıktır diyorum çünkü çok fazla acı tecrübem oldu.
Şu an lg g2 kullanıyorum kesinlikle mükemmel bir telefon. G3 de gayet iyi diyebilirim.
Ama paran varsa iphone al kesinlikle. Hiç düşünme bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…