Ahmet Taşdemir123 Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #31 Mithril_Ithilien dedi: Note 4 öneriyorum. G3 kullananlardan, telefonun kastığını, şarjının çabuk bittiğini ve telefonun çok ısındığını duyuyoruz. Note 4'te bu sorunların hiçbiri yok. Genişletmek için tıkla... Note 4 daha yeni cıktı, bi sorunu olmaması normal. LG G3 cıkalı baya oldu.
Mithril_Ithilien dedi: Note 4 öneriyorum. G3 kullananlardan, telefonun kastığını, şarjının çabuk bittiğini ve telefonun çok ısındığını duyuyoruz. Note 4'te bu sorunların hiçbiri yok. Genişletmek için tıkla... Note 4 daha yeni cıktı, bi sorunu olmaması normal. LG G3 cıkalı baya oldu.
Mithril_Ithilien Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elekrik Elektronik Mühendisi 3 Aralık 2014 #32 G3 ilk çıktığında da şarjı az gidiyordu ve çok ısınıyordu.
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #33 G3 bu sorunu güncelleme ile 1 haftada çözdü şimdi günü rahatlıkla çıkartıyor. Bilen bilir ısrar yok bizde.
G3 bu sorunu güncelleme ile 1 haftada çözdü şimdi günü rahatlıkla çıkartıyor. Bilen bilir ısrar yok bizde.
K Kalpsesi Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #34 Bence note 4.
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 3 Aralık 2014 #35 Note 4 hem dayanıklılık hem de performans olarak 3 tane g3 eder.
Ahmet Taşdemir123 Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #36 Silinen üye dedi: Note 4 hem dayanıklılık hem de performans olarak 3 tane g3 eder. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha güldürdün kerdeşim
Silinen üye dedi: Note 4 hem dayanıklılık hem de performans olarak 3 tane g3 eder. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha güldürdün kerdeşim
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #38 Silinen üye dedi: Note 4 hem dayanıklılık hem de performans olarak 3 tane g3 eder. Genişletmek için tıkla... Fanboy is here...
Silinen üye dedi: Note 4 hem dayanıklılık hem de performans olarak 3 tane g3 eder. Genişletmek için tıkla... Fanboy is here...
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 4 Aralık 2014 #39 Silinen üye dedi: Fanboy is here... Genişletmek için tıkla... Ben Sony Z3 kullanıcısıyım. Her zaman objektifim. Bu benim düşüncem ve saygı duymalısın. Seni de anlıyorum . Kendin G3 kullanıyorsun ve bu yüzden sana göre güneş sistemindeki en iyi telefon G3 olacaktır.
Silinen üye dedi: Fanboy is here... Genişletmek için tıkla... Ben Sony Z3 kullanıcısıyım. Her zaman objektifim. Bu benim düşüncem ve saygı duymalısın. Seni de anlıyorum . Kendin G3 kullanıyorsun ve bu yüzden sana göre güneş sistemindeki en iyi telefon G3 olacaktır.
OnurOzdag Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #40 Note 4 veya G3 alma. Z3 al. Note 4 alırsan çok büyük ihtimalle pişman olacaksın.1 sene sonra Note 5 çıkınca güncelleme vermemeler, kasmalar...
Note 4 veya G3 alma. Z3 al. Note 4 alırsan çok büyük ihtimalle pişman olacaksın.1 sene sonra Note 5 çıkınca güncelleme vermemeler, kasmalar...