Note 4 vs Z5 Compact

Note 4 vs Z5 Compact

• Note 4

Oy: 3 75,0%
  • Z5 Compact

Oy: 1 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

Gamerq

Kilopat
Daha fazla  
Anti-Samsungculuk yapmayı bırakıp Note 5 ve S6'yı inceledim ama hafıza artıralamıyor diye biliyordum doğru biliyormuşum. O yüzden Note 4'ü inceledim zaten oyun oynayan birisi değilim, müzik dinlerim, sosyal medyada takılırım, Whatsapp kullanırım, video izlerim. Z5C ile Note 4 arasından hangisi seçmeliyim Note 4 alırsam Samsung ekranı çabuk dağıldığından Buff Glass+Verus Kılıf takacağım için eşit fiyatlara gelecekler. Bu sebepten kararsızım. Konu kalabalığı yaptıysam affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle NOTE 5 ve S6 cihazlarına hafıza kartı takılmıyor ama 32 GB dahili hafızaya sahip. Telefon da 25-26 GB boş alan var bu alanı dolduracağından emin misin? Şahsi görüşüm 32 GB dahili hafıza gayet yeterli. NOTE 4 ve Z5 Compact arasında ise NOTE 4 donanım olarak daha güçlü bir cihaz ama Z5 Compact'ın ekranı 720P olduğu için Z5 Compact performans olarak daha önde. Kamera, ekran olarak yine NOTE 4 daha iyi. Batarya performansı olarak ise Z5 Compact daha avantajlı. Ekran dayanıklılığı konusunda Samsung'un herhangi bir dayanıksızlığı gibi bir saçmalık söz konusu değil, amiral gemisi modeller de birbirine benzer olan ekran dayanıklılıkları söz konusu. NOTE 4'de Gorilla Glass 4 cam koruması var. NOTE 4 darbelere karşı dayanıklı bir telefondur. Ayrıca ekranın kırılması çoğu zaman şanş işi biraz. İki telefon arasından performans istiyorsan Z5 Compact al. Daha iyi bir kamera, ekran, kalem faktörü ise senin için önemli ise de NOTE 4 al. İki telefon arasından NOTE 4 almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı