Note 4 vs Z5

Gamerq

Kilopat
Daha fazla  
Bir önceki başlığıma cevap verilmediği için bu başlığı açma isteği duyuyorum. Note 4 ve Z5 arasından hangisini almam mantıklı olacaktır? Z5 alırsam 2.el alacağım. Z5 Compact'ın 2GB raminin beni 3 sene götürebileceğini düşünmediğim için tercih etmek istemiyorum ama görüşleriniz nelerdir?

Note 4 sıfır alıcaksanız gayet iyi bir cihaz halen güncelleme alan bir amiral gemi fakat ikinci el alacam onuda diyorsanız kesinlikle z5 alın :)

Geçen defa da yine buna benzer bir konu açmıstın, hala telefonu almadın mı? İki telefon arasından donanım olarak daha güçlü. NOTE 4 fiyat performans olarak daha başarılı bir cihaz, Z5'in fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Güncelleme konusunda Z5 daha iyi olur. NOTE 4 öneririm.

Geçen defa da yine buna benzer bir konu açmıstın, hala telefonu almadın mı? İki telefon arasından donanım olarak daha güçlü. NOTE 4 fiyat performans olarak daha başarılı bir cihaz, Z5'in fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Güncelleme konusunda Z5 daha iyi olur. NOTE 4 öneririm.
Telefonumu kasmadan ve hafızadan dolayı değiştireceğim çok büyük bir ekranı olmasını istemiyorum Z5 karşıma çıkıyor,güncelleme alsın istiyorum gene Z5 çıkıyor. Pek donanıma ihtiyacım yok zaten internette gezmek için kullandığım için oyun vs. diye bir şeyim yok. Evet fiyatı çok yüksek bir telefon Z5 ama 2.el Sony piyasası düşük olduğu için Z5'i sıfır Z5 Compact fiyatlarında bulabildiğim için 2.El almayı düşündüm. Note 4 bir süre sonra hantallaşıcak Samsung sağ olsun o yüzden pek girmek istemiyorum fikirleriniz ile yön almaya çalışıyorum.

Samsung'un arayüz sorunu yok, internette gezmek için bu kadar pahalı bir telefon almana gerek yok. M4 Aqua işini görür.
3 yıl gibi bir süresi olsun istediğim için işlemci sorun çıkartacak ve yazılım Z serisine geldiği gibi gelmeyecek, kamera performansı olsun,parmak izi okuyucusu kullanılabilir seviyede olduğu için bu fiyatı vereceğim fazla farkındayım ama sıkıntı yok 2.elden 1800 civarı bir fiyata alacağım.

3 yıl stabil bir şekil de Android kullanamazsın. İstediğin Android telefonu alsan da o kadar süre stabil kalamaz, Android işletim sistemi zamanla şişiyor.
Evet bunu biliyorum,profesyonel bir telefon kullanıcısıyım diyebilirim sanırsam rom ile bunu düzeltebiliceğimi düşünüyorum. Yani 3 yıl gider gibi geliyor bana. 4 kere half-brick olmuş T50'yi hayata döndürdüm. Bu telefon ile deneyim ve bilgi kazandım. ;)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı