Note 4 Whatsapp'ta Kasma

emnkblt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 1 aydır note 4 kullanıyorum ve neredeyse aldığımdan beri ozellikle whatsapp facebook vs kullanirken klavyede ve genel olarak bir kasma sorunu yaşıyorum. Örneğin whatsappta yazdıklarım ben yazdıktan sonra geliyor, karsidaki cevrimici olurken veya bana mesaj atarken donuyor kasıyor başkası yazarken de aynı şekilde. Bazen de bilhassa şarja takiliyken tus kilidini acarken algilamiyor vs... Fabrika ayarlarına dondurdum fakat sorun hala devam ediyor ve note 4 gibi bi cihazın böyle yapması beni bir hayli sıkıntıya sokuyor. Sizce servise göndermeli miyim? Sorun ne olabilir arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda bir sıkıntı yok. Sorun touchwiz arayüzünden kaynaklanıyor. Geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapatmayı deneyin.

Ben şöyle bir şey yaşamıştım. Kullanmadığım ve silemediğim uygulamaları (dergi, gazete vs..) devre dışı bıraktım bunlarda arka planda bazı uygulamalarla birlikte çalıştığı için alakasız şeyleri açarken sürekli hata almaya başlamıştım. Eğer sende işe yaramayan uygulamaları devre dışı bıraktıysan hepsini tekrar devreye sokup bir daha kullanmayı dene.

Benim karşılaştığım hata kasmayla birlikte gelen, "TouchWiz durduruldu rapor gönder" falan gibisinden oluyordu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı