Note 4'de Simgeleri Nasıl Küçültebilirim?

Burobro

Hectopat
Daha fazla  
Bu Note 4 de ekran ayarları nasil yapılıyor? Simgeleri küçültme falan olsun, ana menüyü sıralama yerine simgeler şeklinde olsun vs...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam yardımcı olmam için acık olarak yazar'mısın simge derken neyi kasıt ediyorsun program kısa yollarını diyorsanız ana menüde olanları değiştiremezssin, ana menü sıralama derken alfabetik kullanırsın yada özel sıralamaya alıp seçeneklerden düzenle tıklayıp program kısa yoluna basılı tutarak parmağınızı sağ veya sola oynatarak yer değiştire bilirsin.

Ben technopat ta ki note 4 incelemesinde arayüz , menü nasılsa öyle kullanmak istiyorum ama benimki öyle değil

Ben bir fark göremedim bendeki not4 ile, senin telefonun arayüzünün resmini atarmısın.

Sen ekran boyutunu küçültmeyimi diyorsun.

dosya boyutu çok büyük diyor resim atamıyorum

facebook un varsa sorun olmazsa ordan halledelim mi?

Kardeş resmi yükledikten sonra kutucuklar var küçük resim ve tam resim diye tam resime tıkla öyle yükle.

Sanırım sen bu özelliği açmak istiyorsun şu adımları takip et. Ayarlar, ekran ve duvar kağıdı, tek elle çalıştırma'ya girip buradan ayarları yapabilirsiniz.

Muhtemelen kolay modda kullanıyorsun. Şunu dene; Ayarlar/Kişiselleştirme/Kolay mod/Standart mod

Sen telefonu kurarken kolay modda kurmuşun kafnun arkadaşımızın dediklerini uygula.

Benim de bir sorum olacak.
standart modda ana ekran 4 satır.
ikonlar ekranda toplam 16 adet.
Bu ikonları küçültebilir miyiz ?
Yani ana ekranda mesela 16 tane direk arama numarası var. bunu çoğaltmak için ikonları küçültebilir miyiz ?

Apex launcher ile halledebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…