McJ0ker Hectopat Katılım 8 Ağustos 2017 Mesajlar 10 16 Ekim 2017 #1 Benim Note 5 cihazım var ve internette gördüğüm kadarıyla Note 5 cihazlara Android 7.1 güncellemesi gelmiş. Ben güncellemeleri kontrol ettiğim zaman ise en yeni güncellemeler zaten yüklü diyor. Cihazımı nasıl Android 7.1'e yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2017
Benim Note 5 cihazım var ve internette gördüğüm kadarıyla Note 5 cihazlara Android 7.1 güncellemesi gelmiş. Ben güncellemeleri kontrol ettiğim zaman ise en yeni güncellemeler zaten yüklü diyor. Cihazımı nasıl Android 7.1'e yükseltebilirim?
MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.103 Çözümler 6 16 Ekim 2017 #2 Türkiye cihazlarına geldiyse sana da gelecektir. Güncellemeler genellikle bölgelere göre ayrılıyor. Aynı anda tüm ülke cihazlarına verilmiyor.
Türkiye cihazlarına geldiyse sana da gelecektir. Güncellemeler genellikle bölgelere göre ayrılıyor. Aynı anda tüm ülke cihazlarına verilmiyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #3 Smart Switch ve Odin programıyla ile ROM yükleyebilirsin. Bütün Note 5 modellerine de aynı anda güncelleme gelmez. Telefonun model kodu nedir?
Smart Switch ve Odin programıyla ile ROM yükleyebilirsin. Bütün Note 5 modellerine de aynı anda güncelleme gelmez. Telefonun model kodu nedir?
McJ0ker Hectopat Katılım 8 Ağustos 2017 Mesajlar 10 5 Kasım 2017 #4 BERWAR dedi: Smart Switch ve Odin programıyla ile ROM yükleyebilirsin. Bütün Note 5 modellerine de aynı anda güncelleme gelmez. Telefonun model kodu nedir? Genişletmek için tıkla... SM-N920C, eğer ROM atarsam garanti dışı kalır. 5-6 ay kaldı o zamana kadar güncelleme gelmezse ROM atarım.
BERWAR dedi: Smart Switch ve Odin programıyla ile ROM yükleyebilirsin. Bütün Note 5 modellerine de aynı anda güncelleme gelmez. Telefonun model kodu nedir? Genişletmek için tıkla... SM-N920C, eğer ROM atarsam garanti dışı kalır. 5-6 ay kaldı o zamana kadar güncelleme gelmezse ROM atarım.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2017 #5 Orijinal ROM atmak telefonu garanti dışı bırakmaz.