Note 5 için VR tvasiyesi

DEADMOU5

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Note 5 kullanıcısıyım, orta halli bir bütçem var. Ancak VR cihazlar hakkında bilgim sıfır. Rica etsem iyisi kötüsü nasıl olur? Neler olmalıdır?... Tarzında yardımcı olabilir misiniz? Bugün Bimeks'te 35 liraya frisby VR gördüm ancak çalıştıramadıkları ve bilgi sahibi olmadıkları için bir şey anlamadım. Tek bildiğim görüntünün içindeymiş gibi oluyormuşuz... vs...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi tam olarak belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. VR gözlüklerde en önemli şey lens kalitesidir. Benim tavsiyem Bobovr Z4, 120 derecelik FOV açısı ile piyasadaki en yüksek görüş alanına sahip sanal gerçeklik gözlüğüdür kendisi, fiyatı 120tl ama aliexpress'de 20-25 dolara falan bulabilirsiniz. Eğer daha ucuz isterseniz Vrbox alabilirsiniz.

Note 5 kullanıcısı isen Samsung'un orjinal Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünü almanı öneririm. S6 kullanıcısıyım ben aldım kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Piyasada az araştırma yapıp ucuza sahip olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı