GCGN Decapat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 28 26 Aralık 2020 #1 Telefona Custom ROM yükleyip eskiye döndüm. Stock ROM attım ama açılmıyor. TWRP yükleyip baktığımda sistem dosyaları gözükmüyor ne yapmam gerek?
Telefona Custom ROM yükleyip eskiye döndüm. Stock ROM attım ama açılmıyor. TWRP yükleyip baktığımda sistem dosyaları gözükmüyor ne yapmam gerek?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Aralık 2020 #2 Brick olmuş. Hayırlı olsun. Her zamanki ROM atmak için kullandığın tuşlara bas ve stock ROM at. Olmaz ise geçmiş olsun.
Brick olmuş. Hayırlı olsun. Her zamanki ROM atmak için kullandığın tuşlara bas ve stock ROM at. Olmaz ise geçmiş olsun.
GCGN Decapat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 28 26 Aralık 2020 #3 epic games kullanıcısı dedi: Brick olmuş. Hayırlı olsun. Her zamanki ROM atmak için kullandığın tuşlara bas ve stock ROM at. Olmaz ise geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... [Çözüldü] ROM sonrası stock ROM yüklenmiyor burdaki arkadaşla aynı şeyi yaşadım Stock romun twrp sde atılan sürümü gerek
epic games kullanıcısı dedi: Brick olmuş. Hayırlı olsun. Her zamanki ROM atmak için kullandığın tuşlara bas ve stock ROM at. Olmaz ise geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... [Çözüldü] ROM sonrası stock ROM yüklenmiyor burdaki arkadaşla aynı şeyi yaşadım Stock romun twrp sde atılan sürümü gerek
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #4 Yeniden stock ROM yükle SamMobile hariçinde bir siteden Samsung stock ROM'u indirme. GCGN dedi: [Çözüldü] ROM sonrası stock ROM yüklenmiyor buradaki arkadaşla aynı şeyi yaşadım stock ROM'un TWRP sde atılan sürümü gerek Genişletmek için tıkla... Samsung ROM'ları TWRP ile yüklenemez Odin ile yüklemen lazım.
Yeniden stock ROM yükle SamMobile hariçinde bir siteden Samsung stock ROM'u indirme. GCGN dedi: [Çözüldü] ROM sonrası stock ROM yüklenmiyor buradaki arkadaşla aynı şeyi yaşadım stock ROM'un TWRP sde atılan sürümü gerek Genişletmek için tıkla... Samsung ROM'ları TWRP ile yüklenemez Odin ile yüklemen lazım.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Aralık 2020 #5 merta0567 dedi: Yeniden stock ROM yükle SamMobile hariçinde bir siteden Samsung stock ROM'u indirme. Samsung ROM'ları TWRP ile yüklenemez Odin ile yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... SamMobile Samsung'un mu? SamMobile ücretli ve kayıt gerekiyor indirmek için. Samfrew'de kullanılabilir.
merta0567 dedi: Yeniden stock ROM yükle SamMobile hariçinde bir siteden Samsung stock ROM'u indirme. Samsung ROM'ları TWRP ile yüklenemez Odin ile yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... SamMobile Samsung'un mu? SamMobile ücretli ve kayıt gerekiyor indirmek için. Samfrew'de kullanılabilir.
GCGN Decapat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 28 26 Aralık 2020 #6 merta0567 dedi: Yeniden stock ROM yükle SamMobile hariçinde bir siteden Samsung stock ROM'u indirme. Samsung ROM'ları TWRP ile yüklenemez Odin ile yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Peki diğer arkadaş nasıl çözdü bu sorunu hocam oda öyle yapmış ?
merta0567 dedi: Yeniden stock ROM yükle SamMobile hariçinde bir siteden Samsung stock ROM'u indirme. Samsung ROM'ları TWRP ile yüklenemez Odin ile yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Peki diğer arkadaş nasıl çözdü bu sorunu hocam oda öyle yapmış ?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Aralık 2020 #7 GCGN dedi: Peki diğer arkadaş nasıl çözdü bu sorunu hocam oda öyle yapmış ? Genişletmek için tıkla... Hangi arkadaş?
GCGN dedi: Peki diğer arkadaş nasıl çözdü bu sorunu hocam oda öyle yapmış ? Genişletmek için tıkla... Hangi arkadaş?
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #8 epic games kullanıcısı dedi: SamMobile Samsung'un mu? SamMobile ücretli ve kayıt gerekiyor indirmek için. Samfrew'de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz indirebilirsin diğer sitelerdeki ROM'lar genelde bozuk oluyor SamMobile paralı değil.
epic games kullanıcısı dedi: SamMobile Samsung'un mu? SamMobile ücretli ve kayıt gerekiyor indirmek için. Samfrew'de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz indirebilirsin diğer sitelerdeki ROM'lar genelde bozuk oluyor SamMobile paralı değil.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Aralık 2020 #9 merta0567 dedi: Ücretsiz indirebilirsin diğer sitelerdeki ROM'lar genelde bozuk oluyor SamMobile paralı değil. Genişletmek için tıkla... SamFrew de gayet güvenli bir site. Oradan kaç kere ROM yükledim hiç sorun olmadı.
merta0567 dedi: Ücretsiz indirebilirsin diğer sitelerdeki ROM'lar genelde bozuk oluyor SamMobile paralı değil. Genişletmek için tıkla... SamFrew de gayet güvenli bir site. Oradan kaç kere ROM yükledim hiç sorun olmadı.
GCGN Decapat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 28 26 Aralık 2020 #10 merta0567 dedi: Ücretsiz indirebilirsin diğer sitelerdeki ROM'lar genelde bozuk oluyor SamMobile paralı değil. Genişletmek için tıkla... Stock rom zaten sammonile romu dosyalar gözükmüyor twrpden yüklemek gerekiyor muş
merta0567 dedi: Ücretsiz indirebilirsin diğer sitelerdeki ROM'lar genelde bozuk oluyor SamMobile paralı değil. Genişletmek için tıkla... Stock rom zaten sammonile romu dosyalar gözükmüyor twrpden yüklemek gerekiyor muş