Note 5 Suya Düşmesi

İsmail Hakkı

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Samsung Note 5 telefonum suya düştü ekran geliyor ama görüntü yok. Açma kapama tuşu da çalışmıyor. Pirincin içine koydum bekletiyorum. Telefon çalışmazsa garanti onarım yapar mı veya telefonun üstüne belli bir ücret verip sıfır cihaz ile değiştirebilir miyim ? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti ücret ile onarım yapar. Neredeyse telefon fiyatında onarım ücreti isterler aklınızda bulunsun.

Biraz kurumasını bekleyebilirsin yahut saç kurutma makinesiyle biraz kurut, ben öyle yapmıştım sorunsuz çalışmıştı.

Telefonun arkası açılabilir olsa olurdu. Zaten denedim işe yaramadı.

Yok kurcalamıyorum zaten pirincin içinde bekleteceğim çalışmazsa garantiden yaptırırım. Çok fazla ücret isterlerse bir çözüm bulacağım artık.

Pirinç yöntemi baya etkili sanırsam geneli böyle çözmüş sorunu geçmiş olsun.

Saç kurutma makinesini sıcak veya soğuk hiç bir şekilde suya düşen telefonunuzda kullanmayın.

Tavsiyeler için teşekkürler. Zaten 15-20 saniye tuttum olacak gibi değildi daha kullanmadım kurutma makinesini. İyi ki fazla tutmamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…