Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım tercihim ne yönde olmalıdır? Bir de Huwaei markasını ilk kez görüyorum telefonları kaliteli midir emin değillim. Yardımlarınız için teşekkürler...
Huawei p20 Lite ı göün kapalı alabilirsin. Çok güvenilir bir marka. p20 lite, note 5 e oranla daha yeni, nesil olarak daha yeni bir nesil olduğu için p20 lite ı alabilirsin.
Hiç birini tavsiye etmem. Anladığım kadarıyla TR garantili bir cihaz istiyorsunuz. S7 Edge fiyat indirimine girmiş. Kesinlikle bu 2 cihazdan her açıdan daha iyi bir model.
1.5 sene kullandığım telefonu benden iyi deneyimlediğini düşünmüyorum. Bizzat kendim kullandım. İphone 7 beğenmedim kamerasıda güzel değildi. bu kanıya tek başıma değil eşimle vardık zaten.
Bende diyorum ki İphone 7 kamerası ile orta segment bir cihaz olan P20 Lite kamarası arasında dağlar kadar fark var. Sizin gözleminiz kesinlikle yanlış. Diğer üyelere de yanlış bilgi veriyorsunuz.
Buyrun kanıt olarak bu videoyu alta ekliyorum 8.30 dakikadan itibaren kamera karşılaştırması var.
Bizde sürekli bu telefonları karşılaştırıyor ve buradaki üyelere ona göre bilgiler veriyoruz. Göbekten sallamıyoruz.
Eğer P20 Lite İphone 7'den daha iyi olduğunu ispatlayabilirsen bu bölümde yazı yazmayı bırakacağım