Note 5 vs Huawei P20 Lite

Huawei p20 Lite ı göün kapalı alabilirsin. Çok güvenilir bir marka. p20 lite, note 5 e oranla daha yeni, nesil olarak daha yeni bir nesil olduğu için p20 lite ı alabilirsin.

İphone 7 den huawei p20 lite geçtim. Gayette memnunum. İphone 7 satma sebebim mailler bildirimler geç geliyordu. Kamerasıda akşamları kötü çekiyordu. Huawei öneririm.

İphone 7 den huawei p20 lite geçtim. Gayette memnunum. İphone 7 satma sebebim mailler bildirimler geç geliyordu. Kamerasıda akşamları kötü çekiyordu. Huawei öneririm.

İphone 7 kamera konusunda P20 Lite'tan çok daha üstündür. Rakip olarak İphone 7 ile karşılaştırmak saçma olacaktır.

1.5 sene kullandığım telefonu benden iyi deneyimlediğini düşünmüyorum. Bizzat kendim kullandım. İphone 7 beğenmedim kamerasıda güzel değildi. bu kanıya tek başıma değil eşimle vardık zaten.

Bende diyorum ki İphone 7 kamerası ile orta segment bir cihaz olan P20 Lite kamarası arasında dağlar kadar fark var. Sizin gözleminiz kesinlikle yanlış. Diğer üyelere de yanlış bilgi veriyorsunuz.

Buyrun kanıt olarak bu videoyu alta ekliyorum 8.30 dakikadan itibaren kamera karşılaştırması var.
Bizde sürekli bu telefonları karşılaştırıyor ve buradaki üyelere ona göre bilgiler veriyoruz. Göbekten sallamıyoruz.

Eğer P20 Lite İphone 7'den daha iyi olduğunu ispatlayabilirsen bu bölümde yazı yazmayı bırakacağım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…