Arkadaşlar merhaba 2500 lira civarı bütçem var. Sizce Note 5 mi almalıyım, IPhone SE mi Note 5 beni 3-4 sene götürür mü yani IOS gibi stabil çalışır mı?
SE'de 6S ayarında bir cihaz zaten. Ayrıca 6S ile 6S Plus arasında çözünürlük haricinde bir fark bulunmuyor. Kıyaslama yaparken 6S Plus daha iyiymiş gibi kıyaslamaktan vazgeçin.
Arkadaşlar merhaba 2500 lira civarı bütçem var. Sizce Note 5 mi almalıyım, IPhone SE mi Note 5 beni 3-4 sene götürür mü yani IOS gibi stabil çalışır mı?
Iphone hic dusunme. Zaten aslinda adamlar cok akilli. Kucuk teknik ozellikleri olan bir telefon cikarmislar bunada cok yuksek bir fiyat koyup demislerki bu telefon sadece elit insanlar icindir bunu herkes satin alamaz ve sirf bu yuzden iphone almak icin millet kendini öldürüyor. Zaten iphone alanlarin tek amaci bak bende IPhone var demektir. Yoksa hem Samsung hemde Sony IPhon'dan 10 adim ilerideler.
Heralde IPhone kullanicisi oldugun icin kizdin. Zaten tum IPhone kullananlar bunu kabullemiyor ama gercek bu hatta IPhone'a verilen paralar sadece elma icin. Baska bir sey yok.