Note 5 vs iPhone SE

Sony Xperia Z5 kullanıyorum. Şu kurduğunuz cümlelerden konu hakkında tek bir bilginiz dahi olmadığını az çok anladım zaten. Apple'a sırf elması var diye para vermiyorlar. Daha az RAM kullanan, arkaplanda çalıştırması daha iyi olan, uygulama crashi olmayan, güncelleme sorunu olmayan, kasma donma olmayan ve neredeyse tamamen sorunsuz olan arayüzüne para veriliyor. Resim çektiklerinde, çektikleri fotoğrafa bakmak için üç saniye beklememek için para veriyorlar. Hiçbir uygulamada optimize sorunu olmadığı için ve markette milyonlarca çöp uygulama olmadığı için para veriyorlar. Yeni bir sürüm çıktığında acaba benim telefonuma da gelecek mi diye düşünmek istemedikleri için para veriyorlar. Yüzeysel olarak bakarsak daha az ısınan, daha ince bir kasa ve daha iyi bir kulaklık için de para veriyor olabilirler. Olaya her açıdan bakarak taraf tutmadan yorum yapmak gerek. Dediğim gibi sırf 'elma' için para vermiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba 4" bir telefon ile 5.5" bir telefonu karşılaştırmak size daha mantıklı geldi neyse ben size şunu söyleyebilirim iphone SE iphone 6'nın küçük ekranlı modeli diyebiliriz.

Galiba 4" bir telefon ile 5.5" bir telefonu karşılaştırmak size daha mantıklı geldi. Neyse ben size şunu söyleyebilirim. Iphone SE, Iphone 6'nın küçük ekranlı modeli diyebiliriz.
Ekran boyutuna göre karşılaştırma yapmamız gerekseydi Apple'i çok uzun zamandır listeden silmemiz gerekirdi. En iyisi düşünerek konuşmak.

Ekran boyutuna göre karşılaştırma yapmamız gerekseydi Apple'i çok uzun zamandır listeden silmemiz gerekirdi. En iyisi düşünerek konuşmak.
Ozaman susmanızı tavsiye ederim. Note 5 ile iphone SE aynı tür telefonlar değiller ve iphone SE ancak iphone 6 ve iphone 5s ile kıyaslanabilir.

Ozaman susmanızı tavsiye ederim. Note 5 ile iphone SE aynı tür telefonlar değiller ve iphone SE ancak iphone 6 ve iphone 5s ile kıyaslanabilir.
Terbiyesizlik yapmayın. Iphone SE donanım olarak 6S ile eşittir ve Note 5'den de kesinlikle saydıklarım haricinde geri kalır bir yanı yoktur. Olaya sizin gözünüzden bakacak olursak bende Note 5 ile S5 aynı tür telefon değiller, karşılaştırılamazlar diyeyim o halde, birisi Phablet ya hani.

Terbiyesizlik yaptıysam özür dilerim onun haricinde ironi de yapmış olsanız yazdıklarınız doğru.

SE nin ekranı küçük geliyorsa Note 5 ama gelmiyorsa tabiki de SE almanı öneririm.

SE donanım kalitesi olarak 6S ayarında bir cihazdır. Sadece ekranı küçük ve kamerası biraz daha kötü. Bu arada sırf ''elma'' için alıyorlar diyen arkadaş IOS stabilite konusunda Android'ten çok daha öndedir hatta aynı klasmanda bile değiller bu konuda. Kaldı ki en sorunsuz, uygulama hatalarının çok çok az olduğu, uygulama marketinde virüslü programlarının olmadığı bir işletim sistemi ile Android karşılaştırılmaz!

Note 5 kullanıcısıyım. Gayet memnunum. Güncelleme konusunda da kafanızı yormanıza gerek yok . Şu anda bir aylık kullanıcısıyım istediğiniz soruları yöneltin ben cevaplamaya çalışırım.

Aynı Stabilite olmadıktan sonra ne işe yaradı ki teşekkür ederim yorumunuz için

SE nin ekranı küçük geliyorsa Note 5 ama gelmiyorsa tabiki de SE almanı öneririm.

1 ay öncesine kadar 5S kullanıyordum zaten ekran sıkıntı olmaz ekranın benim için en önemli stabil çalışmasını istiyorum telefonun sanırım SE alıcam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…