Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu telefonu aldığıma memnunum, yalnız videolarda izlediğim incelemelerde benim telefonumda arayüzde chorme tarayıcı da akıcılık yok.
Note 7 sahibi arkadaşlar varsa size soruyorum bu sorunla tek ben miyim ?
Tarayicidan kaynakli olmali, farkli tarayicilar deneyip bir daha kontrol edin. Uygulama guncel degilse bir de en guncel hali ile deneyin. Chrome LG G3 cihazimda gayet akici ama suan yorum yazarken resmen kelimeyi bitirdikten sonra ekrana dusuyor.
Yükledim onda da aynı sorun oluyor.
Android 6.0 da sorun var yada telefon yeni ilk sürümlerinde bir sorun var. Çünkü şeyi farkettim telefon uygulamaları ilk açtığı zaman akıcı değil ama sonradan toparlıyor. Bide ben iphone dan geçtim Note 7 ye ondan da fark ediyorum. @THE_MILLER@MakaveliThe90s
Iphone'dan sonra boyle algilamaniz normaldir. Fakat elinizdeki cihaz ile ilgili bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Dedigim gibi Chrome dan kaynakli bir durum. Uzun zamandir android kullandigim icin ufak tefek takilmalar normal geliyor.
Eger butun programlarda takilma soz konusu ise yazlimi gunceller/guncel yazilimi tekrar atarsiniz sorun cozulur diye tahmin ediyorum.
Opera, Firefox dan hicbir sekilde sorun yasamadim fakat Chrome malesef istedigim akicilikta degil.