Note 8 64'ten iPhone 6S Plus 64'e geçilir mi?

Ramazan Konukkk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben Redmi Note 8 64 4 telefonumdan iPhone 6S Plus 64 GB'a geçmeyi düşünüyorum. Bataryası 100 sizce geçilir mi? Tavsiye eder misiniz? Geçmeli miyim sizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben Redmi Note 8 64 4 telefonumdan iPhone 6S Plus 64 GB'a geçmeyi düşünüyorum. Bataryası 100 sizce geçilir mi? Tavsiye eder misiniz? Geçmeli miyim sizce.

Bence geçilmez, iPhone alacaksaniz en kötü 8 filan alın, 7'nin de güncelleme desteği bitti diye biliyorum zaten.

Bence geçilmez, iPhone alacaksaniz en kötü 8 filan alın, 7'nin de güncelleme desteği bitti diye biliyorum zaten.

1 yıl idare etmesi yeterli. WhatsApp'a falan desteği kesilir mi 1 yılda?

1 yıl idare etmesi yeterli. WhatsApp'a falan desteği kesilir mi 1 yılda?

Hocam 1 yil idare edecekse elinizde ki cihaz ile idare etmeniz daha mantikli olmaz mi?
6 kullanan arkadaşım rahat WhatsApp kullaniyordu ama desteği vs olayi bilmiyorum.

Hocam 1 yil idare edecekse elinizde ki cihaz ile idare etmeniz daha mantikli olmaz mi?
6 kullanan arkadaşım rahat WhatsApp kullaniyordu ama desteği vs olayi bilmiyorum.

Telefonumun yakınlık sensörü sıkıntılı olduğundan dolayı 2500 civarı önerebileceğüniz telefon var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…