Note 8 CPU Aşırı Isındı Sorunu

Pirince koyup bekletmeni öneririm. Benim laptopuma bir bardak su döküldü hemen pirince yatırdım. Bir gün sonunda hiç bir sorunu kalmadı.
Valla ben bulgura koydum böyle ama komple sonra leptopu sallayınca bulgur çıkıyordu. 50 lira vermemek için pc bin belki de içinden geçmiştim.
Telefonuyla verdim. Şarj soketinde de sorun varmış toplam 240 TL'ye falan yaptı. Kamera vs düzeldi çok şükür.
CPU sıcaklığı 50 dereceden 30'a düştü. Kısaca işi bilene yaptırın derim. Bundan aldığım ders ise, telefon ne kadar son model olursa olsun suya sokmayacağım. Gerçi havuza girmiştim bunla ondan dolayı olmadı herhalde musluk suyu ile şarj yerini iyice yıkamıştım. Sonra da kuruyunca şarja tak..
Telefonumun sol tarafında iki küçük siyah nokta gibi bir şey var. Çok yavaş da olsa büyüyor. Ekran kırık dedi bana tamirci. 240 dolara ekran değişimi yapabileceğini söyledi istemedim. Sizce nasıl düzelir fiyat çok yüksek çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…