Note 8 eksi yanları nelerdir?

Schwesty_

Hectopat
2. el Note 8 alacağım çünkü sıfırına param dayanmıyor. Ama birçok kişi Amoled yanığı olur dedi. Ben kalem için istiyorum. Ve cidden istiyorum O yüzden S9 al S8 al cinsinden yorumlar yapmayın lütfen. Ben bu telefonu alırsam ne gibi sonuçlarla karşılaşırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 13 aydır kullanıyorum. S modellere nazaran büyük olması dışında hiçbir negatif özelliği yok. Kış aylarında mont kaban cebine oturuyor. Yazın kot pantolon cebinde absürd oluyor. Tavsiyem Exynos işlemcili türkiye modellerini alman. Yurt dışı ürünlerini değil. AMOLED yanığı nedir? İlk defa duydum. Böyle bir sorun görmedim duymadım.

Vallahi tek bir eksisi var, birisi Edge ekrandan dolayı düzgün bir ekran koruyucunun bulunmaması, şeffaflar var dokunmatiği etkilemiyor ama bir kaç gün sonra kalkıyor. Temperli camlısı var o da tamamen yapışıyor çıkmıyor ama ekran hassasiyetini aşırı düşürüyor ve telefonu kalın gösteriyor. Onun dışında telefondan memnunum, bugün Nisan güvenlik güncellemesi ve Android Pie iyileştirmeleri de geldi.

Geri kalmış Snapdragon 835 işlemcisi var bunun dışında 9 Pie güncellemesi son. S9 almanız daha mantıklı olacaktır.

Bir kaç avmde mobile outfitters standı var. Ön arka kaplama komple 160tl, sadece ön 109tl sanırım ve de ömür boyu garantili. Bir şekilde zarar verdin, eskittin değiştirmek istersen 15tl verip istediğin kadar yeniletebiliyorsun. Edge ekranı kavis vs sorun olmuyor, güzelce yapışıp kalıyor.

Hocam iyi söylüyorsun, güzel söylüyorsun da. Hiç öğrenci adamın cüzdanında 160 lira olmuş mu.

Hocam iyi söylüyorsun, güzel söylüyorsun da. Hiç öğrenci adamın cüzdanında 160 lira olmuş mu.

Note 8 sanırım 4000-4500tl civarındaydı, güncel fiyatını bilmiyorum. Telefona 4k gömüp koruyucuya 160tl vermemek bence saçma olur. Zaten ekran cam koruma,jelatinler,kılıf vs defalarca sökme takma ile daha fazlası harcanıyor. Baştan bir kere ver kurtul kafan rahat eder.

Önce iPhone 7 Plus'um vardı, önceki telefonlarım kötü olduğu için ilk defa parayı basıp telefon aldırmıştım pedere. Arkadaşta gördükçe heveslendim Note8'e gel dedim takaslayalım. Büyük de risk aldım çünkü telefonu Almanya'dan getirtmişti. Garanti konusu sıkıntılı yani geçmiyor burada. Şimdi 50₺'ye cam taktırdım ama nasıl lanet, bildiğin ekrana bastırıyorum ki algılasın. Söküp atasım geliyor sonra tırnakların ekranı çizdiği aklıma geliyor. Elime o kadar para geçerse direk yaptırırım onu eğer dediğiniz gibiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…