Wo1zer Centipat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Herkese selamünaleyküm ben güncelleme yapmak istiyorum. Şu anki sürüm Android 10, qggmxım. 12.5.7'ye güncelleyeceğim. Rggmxım oluyor. Sizce IMEI gider mi? Cevaplarınız içi şimdiden teşekkürler
Herkese selamünaleyküm ben güncelleme yapmak istiyorum. Şu anki sürüm Android 10, qggmxım. 12.5.7'ye güncelleyeceğim. Rggmxım oluyor. Sizce IMEI gider mi? Cevaplarınız içi şimdiden teşekkürler
Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 648 Çözümler 2 6 Mart 2022 #2 Telefona kaçak olarak IMEI attırdıysan evet gidiyor. Ama TR garantili ise cihazın gitmiyor.
Wo1zer Centipat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 Valve dedi: Telefona kaçak olarak IMEI attırdıysan evet gidiyor. Ama TR garantili ise cihazın gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef kaçak. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022
Valve dedi: Telefona kaçak olarak IMEI attırdıysan evet gidiyor. Ama TR garantili ise cihazın gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef kaçak.