Note 8 Pro için Evolution X iyi bir seçim mi?

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba. Android 12 tabanlı ve çok kasmayacak bir ROM kullanmak istiyorum açıkçası.

Pixel Experience denedim ancak pil performansı veya diğer işlemler iyi olmasına rağmen cihaz kastı.
Ben de şu an için Indonesia ROM kullanıyorum.

MIUI kameranın çalıştığı bir Custom ROM'muş.
Açıkçası heves etmedim de değil denemek için.
Uygun bir Custom ROM bulursam açıkçası MIUI'ın yüzüne bakmayı düşünmüyorum.

Link: [ROM] [12.1] [BEGONIA/BEGONIAIN] EvolutionX v6.3 | Xiaomi Redmi Note 8 Pro [UNOFFICIAL] [AOSP]

Yorumlarınıza açığım.

Pixel'e göre az çok geliştirici farklılığı sebebiyle farklı olabilir. Yorumları iyi ve MIUI kamerada çalışıyorsa denemeye değer bir ROM olur.

Temelde yine AOSP bir ROM, bunların farkları bir temaları oluyor bir de geliştiricilerinin becerisine göre derlenmeleri oluyor.

Pixel'e göre az çok geliştirici farklılığı sebebiyle farklı olabilir. Yorumları iyi ve MIUI kamerada çalışıyorsa denemeye değer bir ROM olur.

Temelde yine AOSP bir ROM, bunların farkları bir temaları oluyor bir de geliştiricilerinin becerisine göre derlenmeleri oluyor.
Hocam araştırdım biraz bu ROM'u.

İyi bir seçim olduğu ama Bluetooth konusunda sıkıntı yaşandığı söyleniyor.

Bluetooth sıkıntısını 1 kişi yaşamış sanırım ama bataryanın hızlı boşaldığı belirtiliyor.
Anladım hocam.

EvolutionX'in logosu geldi şu an ama yanlış bir şeyler yapmış olmaktan şüpheleniyorum.

Diyecektim ki sistem geldi :)

Kurulumu yapacağım şimdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220510-225441_Ayarlar.png
    Screenshot_20220510-225441_Ayarlar.png
    77,9 KB · Görüntüleme: 277
Anladım hocam.

Evolutionx'in logosu geldi şu an ama yanlış bir şeyler yapmış olmaktan şüpheleniyorum.

Diyecektim ki sistem geldi :)

Kurulumu yapacağım şimdi.

Hocam kullanıcı deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı