Note 8 Pro mu mi 9T mi?

9T modelindeki yüz tanıma iyi ama pop-up kamera yüzünden diğer telefonlar gibi seri olmuyor normal olarak. Bu kadar ekrana abanmanın bir mantığı yok, ön tarafta kamera olsun ekran 0.1-0.2 inç küçük olsun kıyamet mi kopacak. Nedense bazı firmalar bu tür şeyleri bir türlü akıl edemiyor. Pop-up kamera sevdası uzun sürmeyecek bana göre.

Zaten hocam Xiaomi ve Oppo dışındaki markalar artık kullanmaktan vazgeçti. Hocam "Pop-ap" kamera bir yönden güzel de, yüz tanıma yönden sıkıntı, sorun oluşturmuyor ama rakiplerine göre yüz tanıma yavaş oluyor. Abim Mi 9T kullanıyor, yüz tanımayı kapattı, kullanmıyor, telefonu her seferin de açtığında, ön kamera çıkıyor, onun çıkmasını bekliyorsun, o sıkıntı.
9T. Bence parmak izi gayet hızlı.
Hocam ben kötü demek istemedim, yanlış anlaşılmasın. Ekranın içine gömülü olduğu için, telefonun kenarında olduğu kadar seri okumuyor, bazen okumuyor hatta. Telefonun ekranının üstünde ekran koruyucu varsa okuması daha da zor oluyor. Abim Samsung S6 kullanıyordu, S6 bozulunca Mi 9T aldı, S6'ya göre parmak izi okuması, stabilitesi yavaş diyor. O sorun da hocam, ekranın içine gömülü olduğu için kaynaklanıyor. Hocam ekran filmini çıkarsan daha seri, sorunsuz okur ama birçoğumuz ekran koruyucusu ile kullanıyoruz telefonu, o yönden sıkıntı oluyor.

Son düzenleme:

Haklısın ancak Note 9S'in parasının karşılığı bir telefon olduğunu düşünmüyorum, fakat fiyatının düşmesini beklemek mantıklı olacaktır.

Haklısın ancak Note 9S'in parasının karşılığı bir telefon olduğunu düşünmüyorum, fakat fiyatının düşmesini beklemek mantıklı olacaktır.
Batarya yönden iyi bir telefon. Bataryasını büyütmüşler, bide tasarımı güzelleşmiş o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…