MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Elimde Note 8 Pro var, geçmeli miyim? Genelde oyun oynuyorum. Note 8 Pro ısınmasından şikayetçiyim. Note 9S hangi grafik ayarında çalıştırır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
Elimde Note 8 Pro var, geçmeli miyim? Genelde oyun oynuyorum. Note 8 Pro ısınmasından şikayetçiyim. Note 9S hangi grafik ayarında çalıştırır?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Note 8 Pro modelinden 9S modeline geçilmez. Elindeki telefonun oyun performansı 9S modelinden daha iyi.
Note 8 Pro modelinden 9S modeline geçilmez. Elindeki telefonun oyun performansı 9S modelinden daha iyi.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #3 Değmez. Zaten işlemci performansı olarak Note 8 Pro daha iyi. Bütçeniz nedir?
yusufb0zan Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 77 Yer C-137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #4 9S' e geçmek mantıksız çünkü elindeki daha iyi.
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Elimdeki telefon çok ısınıyor şarjdayken sosyal medyada gezerken bile, oyundayken aşırı ısınıyor o yüzden geçmek istemiştim.
Elimdeki telefon çok ısınıyor şarjdayken sosyal medyada gezerken bile, oyundayken aşırı ısınıyor o yüzden geçmek istemiştim.
Kagan USTA Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer Ankara,Turkey 7 Ocak 2021 #6 MehmetGenç dedi: Elimde Note 8 Pro var, geçmeli miyim? Genelde oyun oynuyorum. Note 8 Pro ısınmasından şikayetçiyim. Note 9S hangi grafik ayarında çalıştırır? Genişletmek için tıkla... Geçilmez 9s öyle büyütülecek bir cihaz değil.
MehmetGenç dedi: Elimde Note 8 Pro var, geçmeli miyim? Genelde oyun oynuyorum. Note 8 Pro ısınmasından şikayetçiyim. Note 9S hangi grafik ayarında çalıştırır? Genişletmek için tıkla... Geçilmez 9s öyle büyütülecek bir cihaz değil.
B bugra0127 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 371 7 Ocak 2021 #7 MehmetGenç dedi: Elimdeki telefon çok ısınıyor şarjdayken sosyal medyada gezerken bile, oyundayken aşırı ısınıyor o yüzden geçmek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçeniz varsa daha iyi telefonlar önerebiliriz.
MehmetGenç dedi: Elimdeki telefon çok ısınıyor şarjdayken sosyal medyada gezerken bile, oyundayken aşırı ısınıyor o yüzden geçmek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçeniz varsa daha iyi telefonlar önerebiliriz.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #8 MehmetGenç dedi: Elimde Note 8 Pro var, geçmeli miyim? Genelde oyun oynuyorum. Note 8 Pro ısınmasından şikayetçiyim. Note 9S hangi grafik ayarında çalıştırır? Genişletmek için tıkla... Eğer 9S e geçecek iseniz önermem Redmi Note 8 Pro'nun işlemcisi daha iyi.
MehmetGenç dedi: Elimde Note 8 Pro var, geçmeli miyim? Genelde oyun oynuyorum. Note 8 Pro ısınmasından şikayetçiyim. Note 9S hangi grafik ayarında çalıştırır? Genişletmek için tıkla... Eğer 9S e geçecek iseniz önermem Redmi Note 8 Pro'nun işlemcisi daha iyi.
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #9 Peki Poco X3 NFC iyimi
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #10 MehmetGenç dedi: Peki Poco X3 nfc iyi mi? Genişletmek için tıkla... Güzel diye duydum. Snapdragon 850'den aşağı işlemcili alma. Hatta paran var ise iPhone düşün.
MehmetGenç dedi: Peki Poco X3 nfc iyi mi? Genişletmek için tıkla... Güzel diye duydum. Snapdragon 850'den aşağı işlemcili alma. Hatta paran var ise iPhone düşün.