eminturunc Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Note 8 Pro'dan Note 10 Pro'ya geçmek mantıklı mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #2 Ne kadara buldun? Uygun fiyata bulduysan evet, piyasa fiyatıysa hayır.
eminturunc Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Ne kadara buldun? Uygun fiyata bulduysan evet, piyasa fiyatıysa hayır. Genişletmek için tıkla... 5k yurt dışı
BerkayZ87 dedi: Ne kadara buldun? Uygun fiyata bulduysan evet, piyasa fiyatıysa hayır. Genişletmek için tıkla... 5k yurt dışı
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 eminturunc dedi: 5K yurt dışı. Genişletmek için tıkla... 5K'ye mantıklı olabilir. Aynı fiyatta farklı model olarak ne var?
eminturunc dedi: 5K yurt dışı. Genişletmek için tıkla... 5K'ye mantıklı olabilir. Aynı fiyatta farklı model olarak ne var?
eminturunc Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #5 BerkayZ87 dedi: 5K'ye mantıklı olabilir. Aynı fiyatta farklı model olarak ne var? Genişletmek için tıkla... Kanka yd olduğu için Xiaomi almak zorundayım. En mantıklısı Note 10 Pro gibi geldi bazı modellerde kayıt yaptırmakta zor çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
BerkayZ87 dedi: 5K'ye mantıklı olabilir. Aynı fiyatta farklı model olarak ne var? Genişletmek için tıkla... Kanka yd olduğu için Xiaomi almak zorundayım. En mantıklısı Note 10 Pro gibi geldi bazı modellerde kayıt yaptırmakta zor çünkü.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #6 Geçmene gerek yok bence elindeki cihaz işini görüyorsa eğer.
eminturunc Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #7 BERWAR dedi: Geçmene gerek yok bence elindeki cihaz işini görüyorsa eğer. Genişletmek için tıkla... İmkan varken yenileyim dedim ileride daha da artacak fiyatlar şimdiden telefon değiştireyim dedim ailecek alacağız zaten 3 tane iş görmez mi?
BERWAR dedi: Geçmene gerek yok bence elindeki cihaz işini görüyorsa eğer. Genişletmek için tıkla... İmkan varken yenileyim dedim ileride daha da artacak fiyatlar şimdiden telefon değiştireyim dedim ailecek alacağız zaten 3 tane iş görmez mi?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Temmuz 2022 #8 eminturunc dedi: İmkan varken yenileyim dedim ileride daha da artacak fiyatlar şimdiden telefon değiştireyim dedim ailecek alacağız zaten 3 tane iş görmez mi? Genişletmek için tıkla... Geçmene değer güzel telefon.
eminturunc dedi: İmkan varken yenileyim dedim ileride daha da artacak fiyatlar şimdiden telefon değiştireyim dedim ailecek alacağız zaten 3 tane iş görmez mi? Genişletmek için tıkla... Geçmene değer güzel telefon.
eminturunc Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #9 Cingöz Recai dedi: Geçmene değer güzel telefon. Genişletmek için tıkla... Verdim kanka sipariş. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #10 Ahım şahım fark yok iki model arasında donanım olarak şahsen geçmezdim. Ekran, kamera ve batarya avantajı var Note 10 Pro'nun.
Ahım şahım fark yok iki model arasında donanım olarak şahsen geçmezdim. Ekran, kamera ve batarya avantajı var Note 10 Pro'nun.