E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 28 Haziran 2020 #1 Merhaba, Redmi Note 9 Pro almak istiyordum fakat Redmi Note 8 Pro ile yakın özellikte olduklarını gördüm. Sizce hangisini neden almam gerek yazarsanız teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2020
Merhaba, Redmi Note 9 Pro almak istiyordum fakat Redmi Note 8 Pro ile yakın özellikte olduklarını gördüm. Sizce hangisini neden almam gerek yazarsanız teşekkür ederim.
erenyilmaz29 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #2 Biraz önce araştırdığım konu. Tercihim Note 8 Pro olurdu. Video fikir sağlayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Biraz önce araştırdığım konu. Tercihim Note 8 Pro olurdu. Video fikir sağlayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 28 Haziran 2020 #3 Note 8 proda tek sorun netflixi ultra hd veremiyor oluşuydu. Onuda güncelleme ile çözdüler