T Tugay Sel Femtopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 22 7 Aralık 2021 #1 Telefon alacağım ikisi arasında kaldım. POCO X3'de optimizasyon sorunu olduğunu duydum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Genelde oyun oynayacağım.
Telefon alacağım ikisi arasında kaldım. POCO X3'de optimizasyon sorunu olduğunu duydum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Genelde oyun oynayacağım.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 7 Aralık 2021 #2 X3 Pro her türlü daha iyi bir cihaz oyun performansı olarak. Optimizasyon ile alakalı bir sorunu yok oyunlarda, ama ısınıyor işlemcisi hız aşırtılmış olduğu için. Mümkünse cihazı serin tutmaya çalışın oyun oynarken.
X3 Pro her türlü daha iyi bir cihaz oyun performansı olarak. Optimizasyon ile alakalı bir sorunu yok oyunlarda, ama ısınıyor işlemcisi hız aşırtılmış olduğu için. Mümkünse cihazı serin tutmaya çalışın oyun oynarken.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #3 Kesinlikle X3 Pro.