Note 8 Pro'yu satıp Mi 9T Pro'ya geçmek mantıklı mı?

Dostum o telefonu kesinlikle al şimdi bazı site yorumlarında eskidi diyebilirler lakin o cihaz yağ gibi akıyor kamerası 48MP olmasına rağmen çoğu 64MP'den iyi tasarımı zaten efsane özellikle mavi veya kırmızı alırsan ateş ediyor telefon ekranı zaten AMOLED çok kaliteli bana sorabilirsin merak ettiklerini.

Bende Note 9'u satip mi 9T ye gecmek istiyorum degermi 1100 TL farka.

Bence almışken 9T Pro alın.

Hocam zaten alacağım, kararımı verdim.
Ama şu an kullandığım Note 8 Pro'yu satmam lazım. Ya da takas vermem.

@YigitXS sanırım cihazı kullanıyorsunuz.
Memnun olduğunuz ve olmadığınız şeyleri yazma imkanınız var mıdır?

Özellikle memnun olmadığınız şeyler benim için daha önemli.

Son düzenleme:

Memnun olmadığım tek şey batarya çok kötü değil idare eder ama MIUI 12'de kötü o yüzden ben MIUI 11 kullanıyorum onun dışında gece çekimi pek iyi değil ama GCAM kullanıyorum o sorun olmuyor o yüzden tek memnun olmadığım batarya.

Note 8 Pro ile neredeyse yakınlar batarya kapasitesi olarak.
Hep güç tasarrufu modunda kullandığım için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum kendi adıma.

Kamerayı çok kullanan biri değilim, gündüz çekimi iyi olmalı o bana yeter.

Hocam peki siz Ghost Touch ya da Ghost Screen problemleri yaşadınız mı?

hayır onun yaşanması için full parlaklıkta telefon şarjdayken oyun oynamak neden olur yani çok fazla ısınırsa buda şarjda oyun oynarsanız olur bu dediklerimi yapmaz isen %1 ihtimal

AMOLED yanığı biraz başa bela, bilirsiniz hocam.

Alacağım cihazda bu problemi yaşamamak için azami önem göstermem lazım çünkü maliyet fazla

Soracağım sorular olursa yine bakarsınız değil mi hocam?
Şu an aklımda başka soracağım bir şey olmadığından böyle yazdım.

İlginiz için teşekkür ediyorum.

Tabii ki bakarım her zaman sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…