Çözüldü Note 8 PUBG Mobile kasma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kairay

Megapat
PUBG mobile de en çok bu sorunu yaşıyorum. Cihaz 5-6 saniyeliğine kilitleniyor. Hiçbir işleme yanıt vermiyor. Sonra açılıyor kendi kendine. Oyun kaldığı yerden devam ediyor. Cihaz donduğunda sesler gelmeye devam ediyor. Isıdan kaynaklı bi sorun değil uçaktan ilk atlarken de oluyor. Bi ara asphalt 8 de de menüde donmalar oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
NOTE 8 bunu yapması gereken en son telefonlardan birisi.
Eğer bu işlem oluyorsa bence telefonu formatlayınız.
NOTE 8 Yarı özelliklerindeki telefonlar sorunsuz oynamakta çünkü.

Telefonu sıfırladım. Fakat hala FPS drop yiyorum. Yazılımsal bi problem olma ihtimali var mı acaba?

Daha Beta aşamasında bir oyun. Kasma yapması gayet normal şu an. Gelen güncellemelerle düzelir. Sizin yapacağınız tek şey ayar düşürüp, beklemek.

Yazılımsal bir durum olacağını düşünmüyorum.

Hocam açıkçası oyunla ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çünkü telefon hiç bir komuta yanıt vermiyor 5-6 saniye ne güç tuşu ne ana ekran dokunmatik tuşları. Cihaz donup kalıyor yani öyle.

İşte, dediğim gibi. Beta aşamasında bir oyun, takılma ve kasmaları gayet normal. PC versiyonu daha beter yine şükret

Özür dilerim. Düşünmüyorum olacaktı şimdi düzelttim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de grafik ayarları en düşükte de en yüksekte de aynı donmayı yapıyor. Ayarla ilgisi yok yani.

Son düzenleme:
Sanırım telefonda kilitleme olması sizi şüphelendirdi. Bu tür %100 işlemci gücü olan oyunların takılma ve donması gayet normal. Note 8'in kasması biraz üzmüş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…