Note 9 Alınır mı?

Telefondan beklentileriniz neyse hangi özelliği iyi olsun diyorsanız ona yönelin. Hepsi en iyi olsun denilen modellerde hep bir sıkıntı çıkmıştır. 5G modem eklenmedikçe bu telefonu veya bunun gibi pahalı telefonları almam 1 milyon dolar servetim bile olsa.

Fiyat durumunu ayrı tutarsak ki anladığım kadarıyla amacınız sadece bizim düşüncemizi öğrenmek şu şekilde yorum yapabilirim.

Note 8'in zayıf yanlarının kapatılmış hali olmuş cihaz. Batarya kapasitesinin artması ve yeni yonga setinin daha az enerji harcaması ile kullanım süresi epey artmış. Kalem yetenekleri daha da gelişmiş.
Gerçi kim kalemle bir sunum yapar yada uzaktan kamera deklanşörü olarak kullanır orası tartışılır fakat yazılımsal olarakta hassasiyeti epey arttırılmış. Bunların dışında dahili hafızanın artık minumum 128 GB'dan başlaması sevindirici. Kamera olarak S9+ için ne söylendiyse aynısı geçerli o konuda yorum yapmaya gerek yok.

Benim eleştirim parmak izi yönünde olacak. Ekrana keşke gömülü gelseydi. Note 8 ile arasında en belirgin özellik olarak bu gösterebilirdi. 2-3 ay daha geç tanıtılsaydı fakat bu özellik olsaydı keşke.

Note serisi sevdiğim fakat kullanamadığım bir cihaz serisidir. Note 8 düşünüyordum fakat pil tarafından tereddütlerim vardı. Note 9 bu endişemi ortadan kaldırdı. :) 1-2 sene sonra anca alınabilir düzeye iner düşüncesindeyim.:LOL:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı