T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Baktığım zaman sürümün şu an One UI 2.5 olduğunu görüyorum. Bunu en fazla kaça yükseltebilirim?
Çözüm Umut Nas 18 Kasım 2022 Stock olarak maksimum One UI 2.5 oluyor. Custom ROM atarsaniz One UI 4.1 Port ROM kurabilirsiniz.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.697 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 26 Kasım 2022 #11 txch00 dedi: O muhabbet nedir ve bir sıkıntı olur mu ben atarsam? Genişletmek için tıkla... Knox bildiğiniz üzere Samsung cihazlarda bulunan dahili bir güvenlik sistemi. Dahili olmasını sağlayan şey ise eFuse yani elektronik sigorta. Eğer telefonunuzun Bootloader kildini açarsanız, Custom Recovery veya Custom ROM yüklerseniz yahut Root atarsanız bu sigorta tetiklenir. Yetkisiz müdahele var diyerek de Samsung hizmetleri kullanımınız kısıtlanır. Samsung Health, Samsung Pay gibi hizmetleri kullanamazsınız. @txch00 Son düzenleme: 26 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
txch00 dedi: O muhabbet nedir ve bir sıkıntı olur mu ben atarsam? Genişletmek için tıkla... Knox bildiğiniz üzere Samsung cihazlarda bulunan dahili bir güvenlik sistemi. Dahili olmasını sağlayan şey ise eFuse yani elektronik sigorta. Eğer telefonunuzun Bootloader kildini açarsanız, Custom Recovery veya Custom ROM yüklerseniz yahut Root atarsanız bu sigorta tetiklenir. Yetkisiz müdahele var diyerek de Samsung hizmetleri kullanımınız kısıtlanır. Samsung Health, Samsung Pay gibi hizmetleri kullanamazsınız. @txch00