Note 9 Pro MIUI ekranında kalıyor

O seçeneği tam bilmiyorum ancak tahminime göre ya sim lock, ya da flash bittikten sonra bootloader kilidini kapatıyor. İkinci seçenek ise çok sıkıntı yok ama birinci için bir şey diyemeyeceğim.

O seçeneği tam bilmiyorum ancak tahminime göre ya sim lock, ya da flash bittikten sonra bootloader kilidini kapatıyor. İkinci seçenek ise çok sıkıntı yok ama birinci için bir şey diyemeyeceğim.
Şuan flashlama bitti yeniden başlıyor cihaz tekrardan miu ekranında

İnternette hard brick olan cihazlar gördüm bu seçenek yüzünden. İşlem bitene kadar beklememiz gerekiyor öncelikle.

Şuan flashlama bitti yeniden başlıyor cihaz tekrardan miu ekranında
Tamam gerekirse 20 dakika bekleyin yeniden başlatmayın cihazı.

İnternette hard brick olan cihazlar gördüm bu seçenek yüzünden. İşlem bitene kadar beklememiz gerekiyor öncelikle.

Tamam gerekirse 20 dakika bekleyin yeniden başlatmayın cihazı.
Şuan bu şekilde devam ediyor ve cihaz miuı ekranında hala

Şuan bu şekilde devam ediyor ve cihaz miuı ekranında hala
Moralim bozulkdu yemin ederim

Dosya Ekleri

• resim5.png
    51,2 KB · Görüntüleme: 30
Flash bitti ibaresini görmeden kabloyu sökmeyin.

Bu kısımda takılı kalabiliyormuş. Eğer 15 dakika sonunda tepki vermezse Rehber - 64 Bit MiFlash bu konunun çözümünde bu rehberi yayınlamışlar. Görünüşe göre işe yaramış.

Beklemesi normal. Kurulum yapıyorsunuz.

Son seçenek olarak attığım mi flash sürümünü deneyin. Olmazsa başka önereceğim bir şey yok. Siz 5-10 dakika daha bekleyin yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…