Iphone Plus modelleri şarj olarak iyidir. Diğer Iphone modellerinin şarj performansı ise günlük kullanımda 1 günü çıkarır. Iphone modelleri aşırı pahalı böyleler maalesef. O zaman Note FE yerine 1800-1900 TL fiyat aralığında olan S7 ithalat garantili modeli öneririm.
Note 8 distribütör modeli ile ithalat garantili model arasında 700-800 TL fark var, bu durumda ithalat garantili almak daha mantıklı. Note 8 yerine S8 modeline bakabilirsin, daha uygun fiyatlı.
Note 8 distribütör modeli ile ithalat garantili model arasında 700-800 TL fark var, bu durumda ithalat garantili almak daha mantıklı. Note 8 yerine S8 modeline bakabilirsin, daha uygun fiyatlı.
Hepsiburadadan alacağım için 1800 TL'ye önerdiğiniz ithalatçı garantili S7'i de alamayacağım. Samsung garantilide almam önemli değil f/p olsun hemen 6 ayda çöp olmasın telefon. Forumda bir ara herkese FE öneriyordunuz şimdi önermiyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim?
S8 Plus yerine S8 alırım, sırf aradaki batarya farkı yüzünden o parayı S8 Plus modeline vermem. S8 boyut olarak daha küçük olduğu için kullanması da rahat bir model. S8 Plus ve Note 8 boyut olarak biraz büyükler bana göre, tabii zevk meselesi ben tek elde kullanılabilir telefon severim. Linkteki ürün Hepsiburada modeli, ona baktın mı?
S8 Plus yerine S8 alırım, sırf aradaki batarya farkı yüzünden o parayı S8 Plus modeline vermem. S8 boyut olarak daha küçük olduğu için kullanması da rahat bir model. S8 Plus ve Note 8 boyut olarak biraz büyükler bana göre, tabii zevk meselesi ben tek elde kullanılabilir telefon severim. Linkteki ürün Hepsiburada modeli, ona baktın mı?
Evet gördüm fakat s7 zamanının geçtiğini düşünüyorum. Note FE'yi de eledim direk otomatik olarak. Aklım çok karmaşık bataryası iyi gitmesini istiyorum biraz çok oyun oynarım da.
Aslında kalemi içinde FE almak istiyorum fakat pek önermiyorlar.
S7 hala güncel bir cihaz, bir yıl eskide ama hala alınabilir. FE modeli fiyat olarak önermem, telefonun kendisi güzeldir. Oyun oynayan biriysen S7 ve Note FE modelleri de batarya olarak seni tatmin etmeyecektir, aşırı oyun oynamazsan bu ikili modelin şarjı normal kullanımda, net gezintileri ve sosyal medya kullanımlarında 1 günü çıkarır.
F/P telefonu yok derken S7 modelini unutmayın derim bence. Zamanının en iyi telefonuydu. Ayrıca donanım olarak baya iyiydi. Mesela şuan bile ilk günkü performansı gibi bir performans veren bir telefondur S7.