Note Fan Edition F/P bir cihaz mıdır?

F/P telefonu yok derken S7 modelini unutmayın derim bence. Zamanının en iyi telefonuydu. Ayrıca donanım olarak baya iyiydi. Mesela şuan bile ilk günkü performansı gibi bir performans veren bir telefondur S7.
O fiyata alınabilecek ithalatçı garantili telefonlar F/P ürünüdür. S7 bana göre F/P değil.
Bir bakın bence Samsung Galaxy S7 (Tek Hat) - Xiaomi Mi 6 Ceramic (128 GB / 6 GB) Karşılaştırması - Epey
Fiyat farkını da unutmayın.

Son düzenleme:
S8 Plus yerine S8 almak daha doğru, batarya fazlalığı yüzünden S8 Plus modeline o kadar para verilmez. Note 8 modelinde bari 6 GB RAM, çift kamera gibi avantajlar var, S8 Plus modelinde bu özelliklerde yok.
Ustam valla çok aydınlatıyorsunuz dünden beri uğraşıyorsunuz benle sağolun. S8 ile Note Fe arasında çok fark var mı sizce? Bütçem var fakat ne kadar indirirsem benim için iyi olur elime para kalır. Batarya konusundada çok fark var mı? Aralarında 1000 TL lik farka değer mi?

S8 işlemci, GPU, kamera olarak daha iyi bir cihaz, Note FE donanım olarak yeterli, kamera tarafında S8 daha iyi olsa da arada devasa fark yok, donanım olarak aradaki fark az değil. Note FE zaten donanım olarak iyi bir cihaz sorun olmaz. Batarya olarak birbirine yakın cihazlar olurlar, tahminimce S8 biraz daha iyi olabilir. Batarya testlerine Youtube üzerinden bakabilirsin. 1000 TL vermene gerek yok. Yardım ederim sorun değil, yalnız seni çözemedim benim için ne kadar ucuz olursa o kadar daha iyi olur diyorsun eyvallah ben sana çok daha ucuz olan S7 öneriyorum ama sen hala Note FE modelinde tutturuyorsun. Artık sana kalmış, fazla para vermek istemiyorsan S8 modellerini alma. S7 baştan beri diyorum fiyat performans olarak daha iyi bir seçim. İlla Note FE alırsan da pişman etmez, alınabilir. Note FE ile S7 arasındaki farklar batarya boyutu, ekran boyutu, kalem, ekran gövde oranı, Type C ve tasarım başka da fark yok. Aradaki batarya farkını hissedeceğini hiç sanmam. S7 ile CPU, GPU, ekran, kamera olarak birebir aynı modeller. S7 daha hafif bir telefon, tercih senin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…