B Blade47 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Sboot.bin.Iz4'de kalıyor ilerlemiyor. Dosya Ekleri odin stock rom.jpg 93,9 KB · Görüntüleme: 57
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #2 Başka bir kablo ile dene ve ROM'u flaşlamadan downlaod modunu kapat aç 2 saatten fazla sürerse sorun var demektir.
Başka bir kablo ile dene ve ROM'u flaşlamadan downlaod modunu kapat aç 2 saatten fazla sürerse sorun var demektir.
B Blade47 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 merta0567 dedi: Başka bir kablo ile dene ve ROM'u flaşlamadan downlaod modunu kapat aç 2 saatten fazla sürerse sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 saat sürdü kabloyu çıkardım download modunu kapatıp tekrar açtım bir daha deneyeceğim.
merta0567 dedi: Başka bir kablo ile dene ve ROM'u flaşlamadan downlaod modunu kapat aç 2 saatten fazla sürerse sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 saat sürdü kabloyu çıkardım download modunu kapatıp tekrar açtım bir daha deneyeceğim.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #4 Blade47 dedi: Yaklaşık 1 saat sürdü kabloyu çıkardım download modunu kapatıp tekrar açtım bir daha deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Odin programını kapatım yeniden açmayı unutma ve en son Odin sürümünü kullan.
Blade47 dedi: Yaklaşık 1 saat sürdü kabloyu çıkardım download modunu kapatıp tekrar açtım bir daha deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Odin programını kapatım yeniden açmayı unutma ve en son Odin sürümünü kullan.
B Blade47 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 merta0567 dedi: Odin programını kapatım yeniden açmayı unutma ve en son Odin sürümünü kullan. Genişletmek için tıkla... Odin'in son sürümünü yükledim ve farklı bir siteden indirdiğim ROM'u denedim ikisinden biri işe yaradı teşekkür ederim.
merta0567 dedi: Odin programını kapatım yeniden açmayı unutma ve en son Odin sürümünü kullan. Genişletmek için tıkla... Odin'in son sürümünü yükledim ve farklı bir siteden indirdiğim ROM'u denedim ikisinden biri işe yaradı teşekkür ederim.