Note FE alın derim. Eskiden yaşadığı sorunların düzeltilip yeniden piyasaya sürüldüğü bir versiyon ve A5 2017'ye göre daha güncel. Unutmadan, arkadaşımda A5 2017 vardı SIM kart okuyucusu bozuldu.
Note FE çok daha iyi bir cihaz. Ekran, arka kamera, donanim ve performans olarakta daha iyi. A5 modelinin orta segment olması da kasacagi anlamina gelmiyor Experience arayüzü son derece stabildir, A5 kullanıcısını pişman etmez.
Yine başladı kendini savunmak için yok ben kullandım kasiyor diye. Kesinlikle kasmiyor anlik takilma her Android modelinde yasanabilir. Kesinlikle A5 2017 modelinin stabilite sorunu yok. Experience stabil ve hızlı bir arayüz.
Berwar ben cihazı kullandım denedim 1 ay kullandım sattım şarjı on numara ön kamera on numara arka kamera güzel ama oıs yok ses normal kasa güzel cihaz işlemcisi normal çok iyi değil çok uygulama ve ağır oyunlar yüklendiğinde kasma oluyor ben kullandım bizzat diyorum
Gpu tarafında da iyi değil orta segment o fiyata o cihaz alınmaz
Berwar ben cihazı kullandım denedim 1 ay kullandım sattım şarjı on numara ön kamera on numara arka kamera güzel ama oıs yok ses normal kasa güzel cihaz işlemcisi normal çok iyi değil çok uygulama ve ağır oyunlar yüklendiğinde kasma oluyor ben kullandım bizzat diyorum
Gpu tarafında da iyi değil orta segment o fiyata o cihaz alınmaz