Note20 Ulta 5G Server Kayıtlı Sorusu

iMiralay

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Arkadaşlar, selam.
Elimde Galaxy S10+ var fakat artık bataryası bitti. Hem güncel değil hem de bataryasından ötürü değiştirmek istiyorum. Fazla havalara uçmadan bu telefonun daha iyisini alma şansım yok aynı fiyatlara fakat gözüme Note 20 Ultra 5G takıldı, bu telefonlar yurt içi kayıtlılarından bir hayli düşük ve SERVER kayıtlı denilerek sıfırlamalarda, güncellemelerde IMEI gitmez, güncellemeleri direkt yapabilirsiniz diyor.

Soru şu, SERVER kayıtlı Note 20 Ultra gelecekte sıkıntı çıkarır mı? IMEI uçar mı? Yoksa sınırsız kayıtlı sorun olmaz mı?

not: satışı pek umrumda değil, 3-4 yıl kullanır yenisini alırım daha günceliyle.

Arkadaşlar, selam.
Elimde Galaxy S10+ var fakat artık bataryası bitti. Hem güncel değil hem de bataryasından ötürü değiştirmek istiyorum. Fazla havalara uçmadan bu telefonun daha iyisini alma şansım yok aynı fiyatlara fakat gözüme Note 20 Ultra 5G takıldı, bu telefonlar yurt içi kayıtlılarından bir hayli düşük ve server kayıtlı denilerek sıfırlamalarda, güncellemelerde IMEI gitmez, güncellemeleri direkt yapabilirsiniz diyor.

Soru şu, server kayıtlı Note 20 Ultra gelecekte sıkıntı çıkarır mı? IMEI uçar mı? Yoksa sınırsız kayıtlı sorun olmaz mı?

Not: Satışı pek umurumda değil, 3-4 yıl kullanır yenisini alırım daha günceliyle.

Yurt dışı olayına bulaşma derim.

Eğer gerçekten ne yaptığını bilen biri server kullanarak "IMEI REPAIR" işlemi uygularsa evet dedikleri gibi sıfırlamalarda , güncellemelerde IMEI silinmez.
Ancak bu işlemi yapan kişinin aynı IMEI adresini başka cihazlarda da kullanırsa sürekli farklı IMEI adresleri yazdırmak ile uğraşacaksınız bu da cebinizden sürekli çıkan bir para demek.

Benim şahsi fikrimi sorarsanız "IMEI REPAIR" işlemleri ile uğraşmayıp 4 ay bir sim kart yuvası , 4 ay diğer sim kart yuvası toplam 8 ay olmak üzere kullanıp cihazı satmak olacaktır. Sürekli uğraşamam diyorsanız da klonlanmayacağından emin olduğunuz bir IMEI adresi ile Note 20 Ultra cihazını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Not : "IMEI REPAIR" gibi vergisi ödenmeden yapılan işlemler kanunlara aykırıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı