Note3 Sarjı?

Tamam sen çok biliyorsun, devam et. Telefonun özelliklerini kıs, sonra da ben Note 3 kullanıyorum diye gez buralarda. Acaba ben neden G2'de hiçbir şey kısmadan günü rahatlıkla çıkarabiliyorum? Onu da anlat. Çok biliyorsun ya hani.

4.4.2 deyken pil performansı gerçekten çok iyiydi. En az 5-6 saat ekran süresi alırsın. 5.0 Ukrayna Romu kullanıyorum şuan. 4 saat ekran süresini görürsem şükür ediyorum. Hatta sırf bunun için 4.4.2 ye döneceğim. 4.4.2 deyken gerçekten çok iyi gidiyor 2 gün gider.

Günü çıkaramıyosan bilmiyosun demek ki.
Hocam bende kullanıyorum telefonu neyin nolduğunu biliyorum. Evet şarjı çok iyi gidiyor. Arkadaş Samsung düşmanı olduğu için tek bir cümle bile yazma. Ne yazsanda kabullenmeyecek. 2 gün gidiyor şarjı.

Samsung düşmanıyım, haklısın. Yıllardır çöpleri millete telefon diye kakaladıkları için. Sonunda adam akıllı bir telefon yaptılar, onun da fiyatı malum.. Bir laf var bu konunun üzerine çok güzel gider ama burası yeri değil.. Siz kullanmaya devam edin.

Abi ben LG L90 kullanıyorum. Mükemmel optimizasyon ve performans ile cihaz orta segment telefonların verdiği performanstan çok daha iyi performans veriyor. LG G2`de bu optimizasyon daha da geliştirildi. Ayrıca Dayım`da Note 3 var. Bir pazarlamacı olarak sürekli kullanır ve şarjı 1 gün çıkarıyor. Note 3 için 5.0.2 güncellemesi geldiğinde belki optimizasyonu hallederler umarım.

senın dediğini yaptım ve ortam sunucusu hala %62de

İlk şarjdan sonra sıfırlanır o gösterge. Sıfırlandıktan sonra tekrar bak. Yani bende aynı problem olunca bunu yapıyodum uzun süredir olmuyo zaten.

Şu blootherin dediklerini takmayın adam fanboy ikide bir Samsung firmasını kötülüyor. Gelmiş NOTE 3 e diyor normal kullanımında günü ancak kurtarıyor diyor. İnsan biraz yavaş sallar, normal kullanımda rahat 2 gün gidiyor. İşi gücü Samsung'a laf atmak G4'de S6 dan daha iyi demişti, insan daha ne söylesin buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…