Note9 Su Geçirdi

Toza, suya dayanıklı oluyor telefon. Firmalar kesinlikle su geçirmez demiyor. Dayanıklı dediği için, garanti kapsamına girmez. Şunu yapabilirsiniz, garantiye yollarsanız eğer size garanti kapsamı dışında derler ise siz telefonu alıp, tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz.

Firma karşı başvuru açarsa avukatlık masrafı falan onun cebinden çıkar. Dediğiniz gibi firma sadece dayanıklı diyor su geçirmez demiyor. Bu yönde bir karşı başvuru açılırsa olay mahkemelik oluyor ki sonucu tahmin etmek zor değil.

Sony'de birkac arkadaşım aldı, o yüzden. Tabi konu samsung olunca, her şey olabilir.

Note 9 gibi bir modele tolerans göstermez Samsung. Türkiye'de kazançları zaten nispeten düşük.

Doğru ama bazen kabul edip cihazı onarıp teknik destek sağlayabiliyorlar.
Dediğiniz ancak siz suyla temas ettiğini söylemezseniz mümkün olabiliyor ki bunun yanında bir de anakart ciddi oranda pas tuttuysa geçmiş olsun.

*Sıvı teması garanti kapsamında değildir.

Bu maddeyi istisnasız her telefona koyuyorlar. Kim uğraşacak yav

O maddeyi inanin sizden iyi biliyorum merak etmeyin. Bazı durumlarda firmalar müşteriyi mağdur etmemek adına kabul edip destek verebiliyorlar. Burada deneyip görmesinde bir sakınca veya kayıp görmüyorum.

Bu arada şunu buldum.

Dediğiniz ancak siz suyla temas ettiğini söylemezseniz mümkün olabiliyor ki bunun yanında bir de anakart ciddi oranda pas tuttuysa geçmiş olsun.
Tanımsız arıza kontenjanından yırtarsa bir ihtimal. Yoksa firmaların umrunda değil müşteri memnuniyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…