Notebook 2. HDD takılınca açılmıyor

Omercany

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta Acer marka notebookumda SSD'ye geçtim. 120.GB Sandisk Plus taktım. Ancak tahmin edeceğiniz üzere hafıza sıkıntısı yüzünden 500 GB HDD'mi CD ROM yerine taktım. Sadece SSD'yi takınca sorunsuz açılıyor ancak CD ROM'a HDD'yi takınca notebook normal başlıyor ve Windows logosunun olduğu yerde takılı kalıyor.Sorun nerden kaynaklanıyor acaba bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios/Boot menüsünde HDD birincil olarak şeçiliyor olabilir. HDD ve SSD takılı iken bios menüsünü açıp SSD yi 1. olarak HDD yi ise 2. olarak seçip böyle windows u açmayı denermisin.

Bios/Boot menüsünde HDD birincil olarak şeçiliyor olabilir. HDD ve SSD takılı iken bios menüsünü açıp SSD yi 1. olarak HDD yi ise 2. olarak seçip böyle windows u açmayı denermisin.
Cd romun olduğu yere ssd takıp hdd aynı yerinde kalınca açılıyor ancak yer değiştirince windows logosunda takılı kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı