Çözüldü Notebook adaptörü ısı nedeniyle büzüldü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alihan ateş

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektronik teknikeri
İyi günler. Notebook kullanıyorum. Adaptör ısındığı için arada sırada bir kontrol etmek zorundayım. Birkaç gündür kontrol etmedim. Ablamın kitapları adaptörün etrafını kapatmış. Her camdan baktığımda ısınmış plastik kokusu alıyordum. Adaptörü kontrol ettiğimde feci bir ısı vardı ve dış kabı büzülmüştü. Adaptör çalışıyor fakat zarar görmüş müdür? Kondansatörü patlar mı?

Çözüm
Değiştirmende fayda var belki sıkıntı çıkarmaz. Fakat uzun vadede sorun la karşılaşırsın tavsiyem değiştirmen direk internetten satın al bence o kadar ısınması normal olmayabilir . Allah korusun herhangi bir şekilde aynı olay yaşanırsa kötü sonuclar dogurabilir tabii ki bir uzman olarak yorum yapmıyorum uzman arkadaşların tavsiyelerini bekleyebilirsin.
küçükken başıma gelmişti. ama artık böyle bir hataya düşmüyorum.
deşarj etmek istersem prize takılı değilken laptoba takıyorum.
Aynen baya önemli bir konu bilincli olmanız beni memnun etti sorun gözükmüyor yapıştırıcı yanmış yüksek ihtimalle kitapların arasında ısı birikimi olmuş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı