D DexterMorgan2p0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #1 Notebook'u alinca ilk yapmam gereken testler nelerdir? Olu pixel, sicaklik, islemci hizi vs... Bunlari iceren toplu bir konu var mi acaba. Aradim fakat toplu sekilde bulamadim.
Notebook'u alinca ilk yapmam gereken testler nelerdir? Olu pixel, sicaklik, islemci hizi vs... Bunlari iceren toplu bir konu var mi acaba. Aradim fakat toplu sekilde bulamadim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Ekim 2014 #2 İsteğe bağlı olanlar dahil bütün Windows güncelleştirmelerini güncelleme kalmayıncaya kadar yapmak. Bloatware denilen çöp programları kaldırmak. Recovery'nni yedeğini almak, tecrübesiz kullanıcılar için. Tecrübeli iseniz temiz bir 8.1 kurmak en iyisidir. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
İsteğe bağlı olanlar dahil bütün Windows güncelleştirmelerini güncelleme kalmayıncaya kadar yapmak. Bloatware denilen çöp programları kaldırmak. Recovery'nni yedeğini almak, tecrübesiz kullanıcılar için. Tecrübeli iseniz temiz bir 8.1 kurmak en iyisidir. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Yasemin Hectopat Katılım 13 Eylül 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2014 #3 Aldığın notebook 'un modelini yazarsan bilen arkadaşlarımıza araştırmalarında kolaylık sağlamış olursun
Aldığın notebook 'un modelini yazarsan bilen arkadaşlarımıza araştırmalarında kolaylık sağlamış olursun
D DexterMorgan2p0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #4 Asus X550LN-XO069D Freedos
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 27 Ekim 2014 #5 Try Windows 8.1 Enterprise | TechNet Evaluation Center Bill Amca'dan hediye bende bunu kullanıyorum 3 ayda bir format atıyorum tamam.
Try Windows 8.1 Enterprise | TechNet Evaluation Center Bill Amca'dan hediye bende bunu kullanıyorum 3 ayda bir format atıyorum tamam.
D DexterMorgan2p0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #6 Recep Bey olu pixel testi ve isinma testini nasil yapabilirim acaba Recep Baltaş dedi: İsteğe bağlı olanlar dahil bütün Windows güncelleştirmelerini güncelleme kalmayıncaya kadar yapmak. Bloatware denilen çöp programları kaldırmak. Recovery'nni yedeğini almak, tecrübesiz kullanıcılar için. Tecrübeli iseniz temiz bir 8.1 kurmak en iyisidir. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Recep Bey peki olu pixel testini ve sicaklik testini nasil yapabilirim
Recep Bey olu pixel testi ve isinma testini nasil yapabilirim acaba Recep Baltaş dedi: İsteğe bağlı olanlar dahil bütün Windows güncelleştirmelerini güncelleme kalmayıncaya kadar yapmak. Bloatware denilen çöp programları kaldırmak. Recovery'nni yedeğini almak, tecrübesiz kullanıcılar için. Tecrübeli iseniz temiz bir 8.1 kurmak en iyisidir. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Recep Bey peki olu pixel testini ve sicaklik testini nasil yapabilirim