3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 3 Temmuz 2020 #1 Notebookumun anakartını çıkartıp, masaüstü kasasına takabilir miyim? Ustalık gerektirir mi?
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 3 Temmuz 2020 #2 Hayır takılamaz.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.465 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #3 Mr.Bubbles dedi: Hayır takılamaz. Genişletmek için tıkla... Niye takılmasın?
meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #4 Silinen üye dedi: Niye takılmasın? Genişletmek için tıkla... Büyüklük farkı var diye biliyorum ben.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.387 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 3 Temmuz 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 3 Temmuz 2020 #6 Gerekli vida yerleri olursa takılabilir ama gereksiz masraf ve ustalık ister. İşlemci, GPU gibi ısınan yerleri soğutmak daha zor olur. meliksahyildiz654 dedi: Büyüklük farkı var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Fark var ama kasa delinerek yeni yuvalar açılabilir.
Gerekli vida yerleri olursa takılabilir ama gereksiz masraf ve ustalık ister. İşlemci, GPU gibi ısınan yerleri soğutmak daha zor olur. meliksahyildiz654 dedi: Büyüklük farkı var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Fark var ama kasa delinerek yeni yuvalar açılabilir.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 3 Temmuz 2020 #7 Ribozom dedi: Gerekli vida yerleri olursa takılabilir ama gereksiz masraf ve ustalık ister. İşlemci, GPU gibi ısınan yerleri soğutmak daha zor olur. Genişletmek için tıkla... Daha kolay olmaz mı soğutmak? Daha büyük bir alan var ne de olsa.
Ribozom dedi: Gerekli vida yerleri olursa takılabilir ama gereksiz masraf ve ustalık ister. İşlemci, GPU gibi ısınan yerleri soğutmak daha zor olur. Genişletmek için tıkla... Daha kolay olmaz mı soğutmak? Daha büyük bir alan var ne de olsa.
meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #8 Ribozom dedi: Gerekli vida yerleri olursa takılabilir ama gereksiz masraf ve ustalık ister. İşlemci, GPU gibi ısınan yerleri soğutmak daha zor olur. Fark var ama kasa delinerek yeni yuvalar açılabilir. Genişletmek için tıkla... HMM yeni bir şey öğrettin bana çok sağ ol.
Ribozom dedi: Gerekli vida yerleri olursa takılabilir ama gereksiz masraf ve ustalık ister. İşlemci, GPU gibi ısınan yerleri soğutmak daha zor olur. Fark var ama kasa delinerek yeni yuvalar açılabilir. Genişletmek için tıkla... HMM yeni bir şey öğrettin bana çok sağ ol.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 3 Temmuz 2020 #9 301230 dedi: Daha kolay olmaz mı soğutmak? Daha büyük bir alan var ne de olsa. Genişletmek için tıkla... O ısıyı borularla iletmek gerekiyor. Sıvı veya hava soğutma takabilirsen daha kolay olur.
301230 dedi: Daha kolay olmaz mı soğutmak? Daha büyük bir alan var ne de olsa. Genişletmek için tıkla... O ısıyı borularla iletmek gerekiyor. Sıvı veya hava soğutma takabilirsen daha kolay olur.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 3 Temmuz 2020 #10 Ribozom dedi: O ısıyı borularla iletmek gerekiyor. Sıvı veya hava soğutma takabilirsen daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Direk işlemci ve GPU'ya üfleyen hava soğutmalar yapmaya çalışabilirim.
Ribozom dedi: O ısıyı borularla iletmek gerekiyor. Sıvı veya hava soğutma takabilirsen daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Direk işlemci ve GPU'ya üfleyen hava soğutmalar yapmaya çalışabilirim.