Notebook arka kapağı açıldığında garanti bozulur mu?

Onur_Burak

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Dell Inspiron 7559 notebook var. Grafik tasarım okuyorum ve arkadaşıma işini halletmesi için 1 günlüğüne bilgisayarı vermistim. Söylediğine göre bilgisayar çok ısınmış ve donmuş. Arkadaşımda pili çıkartmak istemiş ve arka kapağı açmış. Ama pili çıkarmamış çünkü görünce nasıl çıkaracağını bilemeyip geri kapamış. Ertesi gün bilgisayarı kullanmak istediğimde batarya çalışmıyordu. Bilgisayar sadece şarj aleti takılı iken çalışıyor. Garantiyi aramayı düşünüyorum ama kapak açıldığı için garanti devam ediyor mu etmiyor mu bilemedim. Bilgisayar arka kapağında garanti ile alakalı hiçbir ibare yada etiket yoktu. Sizce ne yapmalıyım? Garanti bozulmuş mudur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vida deliklerinde etiket var mıydı? Etiket daha önceden varsa ve kapak söküldüğünde etiket de çıkartıldıysa garantiden çıkmıştır.
Etiket daha önceden de yoksa, sorun yok.

Dell 3567 kullanıyorum ben de. SSD takmak için kapağı açmak gerekiyor doğal olarak. Teknik servisle iletişime geçtiğimde garanti dışı kalacağı belirtildi. Etiketler varsa dikkatli çıkarıp takarak etiketleri de yapıştırdığınızda garanti dışı kalmayabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı