R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, benim laptop bilgisayarım son birkaç gündür belirli yerlerde hafif kararıyor, sonra da geri geliyor. Ne yapmalıyım? Kare içinde aldıklarım haricinde kararıyor.
Arkadaşlar, benim laptop bilgisayarım son birkaç gündür belirli yerlerde hafif kararıyor, sonra da geri geliyor. Ne yapmalıyım? Kare içinde aldıklarım haricinde kararıyor.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #2 Panelinde sorun olabilir. Kontrol etmeden bir şey demek zor bence. Artı 0 Eksi
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 oduncu_yılmaz dedi: Panelinde sorun olabilir. Kontrol etmeden bir şey demek zor bence. Genişletmek için tıkla... Paneli nasıl yani? Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz dedi: Panelinde sorun olabilir. Kontrol etmeden bir şey demek zor bence. Genişletmek için tıkla... Paneli nasıl yani?
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #4 ramp dedi: Paneli nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Laptop ekranını diyorum. Artı 0 Eksi