Notebook çift ekran kartı sorunu AMD devreden çıkıyor

Blntsk

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım ve sorunumu anlatmak istiyorum.
Sistemin:
Cihazım: HP 14-AM005NT.
Sistemi: Windows10Pro.
İşlemci: i7 6500 2.50 CHZ 2.60 CHZ.
RAM: 24 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon (tm) R7 M340 ayrılan 4 GB +paylaşımlı diye yazıyor.
Intel HD 520.

Sorunuma gelirsek.

Ben PC'de PUBG Mobile oynamak istiyorum ve bütün Radeon ek ayarları dahil her şeyi yaptım güç seceneklerinden de yüksek persorması işaretledim paylaşılan videolarda her şeyi yaptım ama oyun acıldıktan sonra AMD ekran kartını kullanırken hiç takılma kasma olmuyor çok akıcı ve gerçekçi oynanıyor videolardaki işe yaradı derken birden dahili ekran kartına geçiş yapıyor ve aşırı kasmaya başlıyor yaklaşık 30 saniye kadar Intel ekran kartında çalışmaya başlıyor.

Ne yaptıysam olmadı yaptıklarımıda yazayım fikriniz olsun.

Yapılanlar:
1.Windows grafik ayarları ekle yüksek performası seçme.
2.Radeon ayarlarında oyun ekleme yüksek persormas verme.
3. AMD catalyst oyunları ekleme ve yüksek persormas.
4.AMD catalyst fiş takılıyken yüksek performas vemer.
5.aygıt yönetisinden Intel'i devre dısı bırakıp deneme (hiç olmadı aşırı kasma oldu)
6.aygıt yönetisinden Intel'in yazılımını silip deneme yapıldı ( oda başarılı olmadı )

Kısaca ben bu oyunu oynarken şu güçsüz dahili Intel ekran kartına geçmesin ızdırap oluyor artık :)

Yardım edecek ve etmeye çalışacak bütüm arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkür ederim inş. Bir çözüm yolu buluruz.

Sağlıklı günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı